Molly 8 månader till 1 år

Mollys stora dag

Idag är det Mollys stora dag. Vi ska ut till Nacka på det hemliga projektet och det kommer nog att ta hela dagen. Jag har packat med mig mackor, äppelbitar, russin, smoothie, två portioner mat, jouice och vatten. Molly har aldrig gjort något sånt här tidigare så jag vet inte hur mycket hon orkar. Mitt jobb som mamma idag är att se efter Mollys välmående och hela tiden ha koll på att hon har det bra.

Hugo ska tatuera sig idag och jag är lagom avis, han funderade lite på att skriva Molly längst ena magmuskeln. Vad han än gör så kommer det bli kul att se senare i eftermiddag. Eftersom att jag är borta nästan hela dagen så blir det dålig uppdatering på dagen men bättre mot kvällen. Kan inte ni hjälpa mig att komma på en ”dagens fråga”? =)

Lillan sover så gott, inte kul att behöva väcka henne men idag har vi en tidig tid att passa

11 Kommentarer

 1. Jennifer

  Jag skulle gärna vilja veta hur du gör med mammaledighet och mamma-penning? Vet att Hugo skrev ett inlägg för längesen men vore intressant att läsa hur du tänker och väljer kring det! Jag blir snurrig av att försöka läsa på om det. Är bidrag, mamma-penning och ’lönen’ man får av sitt jobb samma sak? Får du tex lön/bidrag av ditt gamla jobb? Hur mkt tid per vecka registrerar du som mammaledighet? Tack för en grym blogg!! Alltid lika positiv, glad och peppande!!! Kram!

 2. Ella

  Hej jag har en fråga angående appar. När du tog ditt körkort nämnde du i bloggen att du laddat ner några appar (både betal och gratis) som du sa va riktigt bra. Minns du möjligtvis vilka appar det va? Ska börja med körkortet snart. Ha en toppendag! 🙂

 3. fanny

  – När är det din tur att tatuera dig? Har du bestämt mellan rosen eller m:et?

  – Vilken kroppsdel får du snabbast resultat på när du tränar?/Vilken övning hatar du att göra?

  – Har ni några planer att resa utomlands till sommar, vilket land/länder då?

  – När kommer bebbe nummer två?

  – Ska ni gifta er i en snar framtid, planer/datum? 🙂

 4. karin :)

  Hej 🙂 antar att du vart hos tandläkaren med molly på info eftersom att hon är 1 år och då vet du att russin är riktigt sött och väldigt dåligt för tänderna. Annars vet du nu 🙂 sen kanske ni bara ger det idag för att det är en speciell dag 🙂

 5. M

  Dagens fråga:
  – Hur ofta tränar/rör du på dig nu? och ser du resultat tydligt av din träning numera?
  – Hur är dina kropps mått och vikt nu?
  – Hur ser en vanlig vardag i matväg ut för dig? alltså en dag som de flesta dagar ser ut, inte den dag du är som mest nyttig, om du förstår hur jag menar 🙂

 6. Emma

  Hoppas det går bra idag 😀
  Jag undrar om du läser alla dina kommentarer? Jag förstår till 100% om det ligger långt ner på priolistan när man har barn, träning, kärlek osv att tänka på, men ibland känner man sig rätt osynlig som läsare här inne. Intressant att veta hur du ser på saken, vissa startar ju bloggar just för att hålla en dialog med andra människor medan andra helt enkelt enbart vill inspirera och posta inlägg. Lika rätt båda två, hoppas du förstår hur jag menar. Kram och åter igen lycka till idag 😀

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting