InredningTips

Mollys nya supersäng

Håll i er nu och låt mig presentera Mollys nya supersäng! Sängen heter ”Släkt” och kommer från IKEA. Det här är den optimala sängen för ett barn att växa i. En lite högre 90 säng och såg på hemsidan att man kan köpa till sängskydd om man är orolig för att barnet ska rulla ner. Under sängen finns en undersäng som också rymmer en 90 madrass

Här kan vänner sova över. Syskon, eller föräldrar om barn är sjuka. Funkar ju också hur bra som helst som en gästsäng! Inte nog med undersängen, sängen har också två förvaringslådor (ÄLSK på förvaring) Jag sa ju det –SUPERSÄNG! Den här kommer att följa med länge, länge. Misstänker att vår plutt kommer att bli tonåring i den här supersängen.

10 Kommentarer

 1. Pia

  Skoj att se Greta gris igen! Förra veckan när du lade upp gamla bilder på Molly funderade jag på om grisen fanns kvar. Är det väldigt trasig eller har den hållt bra?

 2. Linda

  Så snygg och praktisk! Är på jakt efter liknande till min 4-åring men lite osäker på om den är för hög för en 4-åring. Men med sidoskydd kanske den skulle funka 🙂
  Hur funkar den med matta , går lådorna att dra ut?

  1. Paula

   Vår dotter blev 4 i oktober och har den, hon ville helst ha en riktig loftsäng men det tyckte vi hon kändes för liten för så vi kompromissade och köpte denna i somras. Vi har sidoskydd och madrass bredvid på golvet under nätterna där hennes pappa sover. Hon har ramlat ner en gång, utan skada. Men vi tycker det går jättebra. Förvaringen är guld värd i ett barnrum. Själv sover jag med vår yngsta dotter i andra sovrummet 😊

Visa alla 10 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting