BilderMolly 1,5 år till 2 år

Molly och Matheo

Familjen Rosas/Uribe hade en fin söndagsbrunch, häng och lek tillsammans med två tredjedelar av familjen Eksvärd. Det var länge sen som vi träffade Elaine och det är lika kul varje gång. En quinna som är full av härlig energi. Molly och Matheo bondande så man kan säga att det var deras första dejt. Smekmånad och sen började intrigerna om vem som skulle ha leksaksbilen, precis i sin ordning. Vi snackade om livet, graviditet, crossfit och smed lite planer över Spanien. Elaine med fam har också ett hus i Spanien så vi kommer vi grannar när vårt hus är klart.

Tack för igår fina Matheo och mamma Elaine =) Molly hälsar

Viktiga samtal pågår

3 Kommentarer

  1. D. DeMarkey

    Vad fina ni ser ut, vackra kvinnor med viktiga samtal. Kul att ni också ska ha hus i spanien, har inte hängt med den biten. HAr bara förstått att ni ska flytta till hus, var det inte så? Alltså här i Sverige? Eller har jag blandat ihop allt? :/

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com