KärlekMolly 1,5 år till 2 år

Mitt liv

Vardagen ser redan annorlunda ut. I mitt huvud snurrar allt skolarbete runt och jag gör mitt bästa för att plugga effektivt. Vi slutade redan klockan 12 idag men jag och en ny trevlig skolkompis satte oss i bibblan och påbörjade nästa veckas seminarium. Mellan halv 4 och 4 kommer Molly hem och då stänger jag av allt. Tänker inte på något annat är just Molly. Hugo är en pärla och anpassar sina dagar efter mitt schema. Det har blivit Hugo som tar alla mornar här hemma, någonting som alltid har fallit på min lott. Jag tänker att jag pluggar så mycket som det bara går på vardagarna för att kunna ha pluggfria helger.

Eftermiddagstiden är nu mera helig och en sommarledighet känns som lyx. Jag är tacksam över att ha arbetat med något som har gett mig en fantastisk tid med Molly i hennes första tid i livet. I ett och ett halvt år har vi bara haft varandra, utan något som delar min tid. Nu ser det annorlunda ut och jag är motiverad till tusen. Det är roligt i skolan men jag är en sån som bara vill arbeta av alla mina uppgifter. Jag tycker inte att det är kul att en massa lösa trådar som hänger i luften, bättre att bara sätta sig ner och göra det man ska så fort som möjligt. Imorgon ska jag till bibblan igen efter skoltid och förbereda formalian av en engelsk original artikel. Det betyder att jag inte kommer att vara hemma fören klockan 6. Men som sagt, hellre plugga effektivt och ha uppgiften klar med en veckas marginal och njuta av ledighet och familjetid under helgen.

Som vi älskar dig!

7 Kommentarer

 1. Alexandra Eriksson

  Hej!

  Jag ville bara berömma dig till din inställning och heja på! Absolut helt rätt att försöka ligga före hela tiden! Du kommer att förstå snabbare, förmodligen lägga mindre (men mer fokuserad) tid på studierna för att uppnå samma resultat och framförallt undvika ångest. Vilken perfekt motivation du har därhemma i form av Molly!

  Jag har själv pluggat på universitet i England i sju år och har precis börjat att jobba som läkare, så jag har gått i alla fällor själv. Att alltid försöka bli klar tidigt osv är det absolut smärtfriaste om man har möjlighet. Jag kan tänka mig att det måste vara perfekt taktik om man har barn hemma.

  Vad roligt för dig att ha så många värdefulla och roliga pusselbitar i ditt liv just nu! Jag är så himla sugen på barn själv <3

  Kram, Alexandra

 2. Mariella

  Så himla kul de ska få bli att få följa ännu en resa i ditt liv! Kämpa på och njut, för innan man vet ordet av de så är utbildningen färdig och de är dags att jobba hela livet.

  Jag undrar hur de har gått med din rökning? Vet att du rökte innan Molly men har du lyckats hålla dig ifrån de fortfarande?

  Ha de gott!

 3. Anette

  Att plugga är kämpigt men du gör rätt i att intensiv plugga om veckodagarna så du får ledigt med familjen på helgerna. Det är ju ändå bara några år av ditt liv och sedan har du ditt drömyrke för resten av ditt liv. Lycka till!

 4. D. DeMarkey

  Vilka fina bilder, du ser så lycklig ut bredvid henne. Vilken kärlek man känner för dom små liven, det är vansinnigt overkligt ibland, i alla fall för mig.

  Lycka till med studier och allt i vardagen finaste.

 5. Tuffjanna

  Jag ber om ursäkt i förväg Paula för följande OT inlägg men vi gör allt vi kan för att sprida detta över hela landet!

  Jag ber, nej jag vädjar, till alla medmänniskor därute om detta. Åttaåriga Nadine har fått ett uvisningsbeslut, överklagat och fått negativt besked även där.

  Nadine är 9 år och har aldrig varit utanför Sverige. Hon har aldrig någonsin varit i det land dit migrationsverket nu tycker att hon och hennes familj ska återvända till, efter nio år i Sverige.

  Det jag vill att ni gör är att hjälpa oss att sprida detta. Såhär får det inte gå till. Gå med i gruppen nedan och dela, dela och dela. Dela artiklar och kom med på demonstrationen.

  https://www.facebook.com/groups/viprotesterarmotattnadineutvisas

 6. Evelina

  Hej! Måste bara säga grattis till att du kom in på skolan, men kan inte hjälpa att vara nyfiken på en grej. Så en fråga:
  Du har skrivit att ni längtar efter ett syskon till Molly och att de får komma när de känner sig redo osv, men hur skulle de bli nu när du pluggar? Hur skulle ni göra och skulle de gå att fortsätta studierna överhuvudtaget?
  Är väldigt nyfiken hur ni ser på det osv. 🙂
  Du har en fantastisk blogg och du verkar vara en helt otroligt fin människa! Stor kram

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting