TipsTräning

Mina sex favoritövningar med gummiband för en STARK rumpa

Miniband/gummiband är  ett sådant där mångsidigt träningsredskap som är guld värt att investera i för att enkelt kunna träna hemma!

Här har jag samlat mina sex favoritövningar med gummiband för en stark rumpa:

-Kick backs

15-20 repetitioner per sida.

Höftlyft

Ha bandet ovanför knäna, gärna upphöjda ben för att verkligen säkerställa träff i sätet. 15-20 repetitioner 

Enbens squat

20 repetitioner (10 per ben)

-Squat med kick

Om det är svårt med balans är det ok att hålla i något men försök först utan stöd! 20 repetitioner (10 ber ben).

Musslan

Lägg dig i fosterställning på golvet, placera bandet ovanför knäna och lägg fötterna på varandra. Styr rörelsen med hjälp av det översta knät.

Den här övningen är bra för att både öka din rörlighet och styrka! Gör 15 repetitioner per ben.

Sidogång

Den här övningen är en riktig killer, och nästan värst av dom alla! Den tar i mindre muskelgrupper i sätet och en bra övning just för att stärka de små muskelpartiet. Gå parallellt med raka fötter, och vicka inte på höfterna i sidogången. 

-Avsluta rumppasset med en minuts sidogång med gummibandet

Du känner din kropp allra bäst och det bästa är att alltid starta försiktigt för att sen öka belastningen. Känn efter om mina antal repetitioner funkar, annars korta ner! Jag skulle köra den här styrkecirkeln 4-6 gånger🍑

11 Kommentarer

 1. Fannie

  ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR gifsen! Du fattar grejen!! Låter helt sjukt men jag har inte tid att kolla på hela videos, inte ens på stories, där tjejer inleder med att ställa upp en kamera – dricka lite bcaa – skaka rumpan lite gulligt och sen köra setet. Såg när du gjorde samma med recept igår och tänkte ”DANN SHE’S GOOOOD” 😍

 2. Joline

  Åh vad passande! Jag som precis tänkt köpa dessa band och stärka upp min kropp! Riktigt bra med gifs så man ser exakt hur man ska göra!

  1. Caroline

   Försökte googla namnet på gummibanden då jag vill beställa såna,vad heter dom var kan man köpa/beställa dom?

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting