BilderMolly 5-7 månader

Min sista vakna tanke går till dig

Jag och Molly bor som sagt hemma hos min mamma tills imorgon. Vi sover i mitt gamla tonårsrum som ser precis likadant ut som när jag lämnade det för 4 år sedan. Tapeten i bakgrunden är alltså en fotovägg på mig när jag är ca 5 år gammal. Mamma vägrar att ta bort fondväggen medans min styvfar tycker att det känns sisådär att ha mig på väggen dagarna i ända =)

Vi läste lite bok och myste igår innan det var läggdags

Mammas glada busfrö

17 Kommentarer

 1. Linnea

  Molly är så otroligt söt och du är så vacker! Du är en riktigt bra förebild och din träning motiverar mig till viljan att börja träna igen och du verkar vara så positiv och glad! Tack för att du driver en så bra blogg och är den du är 🙂

 2. Linda

  Jag tycker bilden på dig är jätte fin o ska vara kvar 😉
  Och Molly hon är så himla söt alltså,
  Du och Hugo är jätte bra föräldrar, alltid en glad flicka.
  kram på er.

 3. Anna

  Jag är inte en sådan person som kommenterar inlägg på bloggar och minst av allt är jag inte så förjust i småbarn.. Men nu kunde jag inte låta bli att skriva en kommentar och det är att ert barn är nog det SÖTASTE jag har sett. På riktigt! Varenda gång du eller hugo lägger upp en bild på henne så finns det nog inte en enda bilda av alla hundratals ni har lagt upp där hon inte ler. Och dendär lilla tösen måste vara den lyckligaste babyn jag någonsin har sett. Jag blir alldeles varm om hjärtat varje gång jag ser hur mycket kärlek det bara lyser om henne. Jag hoppas och önskar innerligt att ni ska fortsätta vara en så fin familj! All lycka till er 🙂

 4. CheeseCake

  Tror nog många redan ser upp till dig 🙂 Du är en hälsosam förebild och otroligt stark tjej. Nu kan det uppfattas som att jag fjäskar. Det är inget jag sysslar med, uppriktighet. Hade jag inte ansett det skulle jag aldrig följa din blogg 🙂 Jag ser upp till dig och du inspirerar mig.

Visa alla 17 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting