Kärlek

Min morsdag present till mamma

”Make your heart the most beautiful thing about you”.

Trots att jag tidigare skrev att tid är den bästa presenten så vet jag om att mamma också är barnsligt förtjust i materiella presenter.

Jag har köpt två stycken matchande armband från Sofie by Sofie. En enkel silverkedja med ett litet hjärta. Mamma är en av dom viktigaste brickorna i mitt liv, och grunden till den jag är tack vare hennes goda hjärta.

Så det kändes fint att våra matchande armband just föreställer två hjärtan, för när jag ska beskriva min mamma gör jag alltid det med ”ett vackert och gott hjärta”.

10 Kommentarer

 1. Roman

  Hej Paula, vilka härliga bilder. Förlåt för att jag frågar igen men jag är så nyfiken, hur kommer det sig att ditt leende är ”snett” är det något medfödd eller har du råkat ut för skada/bett? Tänker på sista bilden med din mamma, där syns det tydligt. Jag menar verkligen inget illa utan jag är bara allmänt nyfiken

  1. Maria

   Men vad är det för en fråga? Fick du ingen uppfostran hemifrån? Menar inget illa utan är bara allmänt nyfiken?

 2. Emma

  Åh det är så fint!! Jag, min mamma och min syster köpte också varsitt armband därifrån i somras, men med en knut på för att symbolisera att vi alltid kommer hålla ihop <3 Har för övrigt ganska nyss börjat följa dig och jag ÄLSKAR dina kanaler, du är en stor inspirationskälla både som mamma, träningsprofil och kvinna. Hoppas jag är lika snygg som du när jag blir äldre haha

 3. thilda

  Hej.
  Hur ställer du dig till att Hugo gör ett
  så pass stort samarbete med Ben Mitkus efter allt han utsatt Nicci för? Nicci blir fortfarande otroligt trakasserad av Bens följare och han vägrar ens försöka stoppa dom.

  1. Jen

   Vad har han utsatt Nicci för? Vem vet vad de gjort mot varandra bakom stängda dörrar? Vem har uppfostrat dessa följare? Vad gör alla andra för att föregå med gott exempel?

  2. Isabell

   Efter allt han utsatt nicci för? Det är HANS följare som utsatt/utsätter henne för hemskheter. Han har försökt stoppa dom när allt uppdagades, men det är inte HANS ansvar för vad hans följare gör?

   1. thilda

    ett försök har han gjort, inget mer. att inte göra något mer för att stoppa det otroliga näthatet hon utsätts för tycker jag är att utsätta henne. han kan steppa upp och ta nicci i försvar mot sina följare, vilket han knappt gjort.

    1. Jen

     Jag tycker det är skittråkigt att du lägger detta på Paula. Hon har absolut inget med det att göra. Inga skyldigheter alls , så förstår verkligen inte din poäng med det hela.

Visa alla 10 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting