BilderMolly 1,5 år till 2 år

Min kväll

Först kom mamma och hämtade mig från förskolan. När jag fick syn på mamma som kom med min pulka släppte jag allt och sprang fram till mamma och gav henne en stor kram. Vi tog en sväng med pulkan innan vi gick hem till min mormor

Mamma och mormor fick för sig att frisera mig med små flätor i hela håret

Nästan som en riktig skönhetssalong hemma hos mormor, tånaglarna ville jag ha målade

Pyssla och måla själv ville jag göra också

Mormor har sparat min mammas alla band som hon lyssnade på när hon var liten

Till middag åt vi kroppkakor, mums!

12 Kommentarer

 1. MrsRaa

  Oh så himmla söt! Gillar din blogg massor och tycker du gör ett kanonjobb med den! Själv håller jag på och starta upp min nya blogg och skulle hemskt gärna vilja att du kikade förbi när tid fins!

  Bloggen handlar om mig och min man som bor 2000km från mig =/ men vi har stora planer framöver som jag kommer gå igenom på min blogg.
  Hjärtligt välkommen!!

 2. Veronica

  Hej Paula! Ville bara kika in och säga att det var hur kul som helst att träffa dig igår, du har alltid varit en stor förebild för mig och jag beundrar verkligen din styrka. Att få träffa dig i verkligheten och känna hur genuin och snäll du är var verkligen super roligt!
  Precis som jag sa igår så försök bara fokusera på allt fint du HAR, fina lilla Molly, din underbara Hugo och din dröm om att bli sjuksköterska. Framtiden kommer med vad som är menat när det är menat! Lägg din tid på vad du känner är bäst för dig själv, om de nu betyder att bloggen får lida så låt den göra det. Det finns viktigare saker här i världen 🙂 All lycka till med ditt plugg och fortsätt precis som du gör! Håller tummarna för att ett till litet busfrö snart får komma till världen och att ni får en till guldklimp i familjen. Stor kram, Veronica

 3. Rebecka

  Hej paula! Vad skulle du gjort om du va 18 o blev gravid o du skulle vilja behålla det? Du går fortfarande i skolan, o har inget jobb men en stöttande familj, vänner och pojkvän. Hur skulle du försöka lösa allt på bästa sätt, med pengar och så vidare. Kram

 4. beaisabella

  Hon är såååå himla söt så det finns inte! In och läs min nya blogg där jag skriver om mitt liv som mamma. Efter en lång vår 2014 med IVF blev jag äntligen gravid till min skatt Sid<3

Visa alla 12 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com