Bilder

Min kväll

Efter träningen så packade jag upp goodiebagen som jag fick från Babylove-eventet. Tack så mycket!

Efter det satte jag mig och åt middag. Min man han kan!!! En supergod Skaldjurspaella med korv ( recept ur ”Linas Matkasse”)

Jag älskar ”Barn i stan”. Upptäckte hemsidan för inte sålänge sen och kan sitta hur länge som helst och bara skrolla. Nu fick jag med en liten bilaga som jag suttit och bläddrat i. Vill göra allt tillsammans med Molly så det blev en hel del vikta sidor så att jag ska minnas!

Ett exempel på hur en sida kan se ut

Dagens roligaste bilder. Molly och Mercys första egna ”Selfie”. På apparaten som stod på Loppis event tidigare idag var startknappen på barnens nivå. Där satt dom och tittade in i skärmen medans det knäpptes av tre foton. Bara det att dom små liven inte nådde upp till kameran så att man bara ser deras hår =) Alla foton från fotoapparaten ska ramas in och ställas i Mollys rum som minne!

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting