KärlekLeonore 0-6 månader

Min älskade Leonore

När du föddes var det stort. Du var så liten men kom med en enrom kraft. Kraft av den renaste kärleken. Det är ofattbart att jag idag älskar dig precis lika villkorslöst som jag gör med din storasyster. Jag ler för mig själv när jag tänker på min oro när du låg i magen. Jag var orolig över att inte kunna älska dig, jag visste inte annat än att bara älska ett barn. Nu har jag fått se dig växa i snart sju månader. I sju månader har jag fått tagit del av dig och jag har lärt mig få en bestående kärlek återigen.

Min älskade dotter, du har berikat mig den största gåvan. Det djup jag känner i min kärlek till dig är fantastisk att få ta del av. Jag är lyckligt lottad över att få ta del av dig och jag känner en enorm tacksamhet gentemot livet. Du är min lilla tjej som jag ska få äran att följa genom livet. Jag ska ge dig alla möjligheter jag kan för att ge dig en trygg barndom där vi är många fler än bara jag som skall älska dig. Att få vakna vid din sida varje morgon, att få känna dina små fingrar pillra vid mitt halsband, att få borra in min näsa i ditt ludna hår som doftar helt fantastiskt är för mig livets mening. Jag är enormt stolt över att få kalla mig din mor.

P6191219 P6191220

3 Kommentarer

 1. Fridde

  Hej Paula! Du är en så fin mamma! <3
  Jag har ett tips på dagens fråga. Vi väntar vårt första barn som har bf i mitten av augusti. Jag har alltid tänkt att jag nog vet vad som kommer och vad jag måste skaffa mig före bebis kommer, men nu har jag plötsligt fått en grym stress och tänker bara att nej jag kan inte, och jag vet ingenting! Vad måste jag skaffa före bebis kommer, vad tror jag att jag behöver men som kommer att vara onödigt, hur kan jag förbereda allt.. Massor frågor snurrar i huvudet, och tankar om jag verkligen blir en bra mamma, eftersom jag inte vet något och allt är nytt.
  Skulle vara superkul om du kunde skriva ett inlägg om detta, vad du anser är viktigt att fixa före bebisen kommer.
  Tusen tack för en härlig blogg!
  Kram från Finland

 2. Diana

  Otroligt fint och det är verkligen så härligt att ha två småttingar. Samtidigt som det är sönderstresande så är det härligt att ha så mycket kärlek i hemmet. 😀

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting