Tips

Min alla hjärtans dag present

Jag fick ytterligare en Astrid Lindgren kopp till min samling utav tjejerna.

Tack för att vi fick ta del utav dig Med citat från Karlsson på taket: Hur mycket feber har du? Tja, en tretti fyrti grader. Minst! Nu har jag tre koppar sammanlagt, det saknas en för att hela familjen ska kunna dricka ur dem samtidigt. Tusen tack Molly och Leonore för denna fina kopp💖

5 Kommentarer

 1. Undrande

  Hej!

  Tack för en inspirerande blogg!

  Jag vet att du har varit öppen med att du och Hugo stundtals har bråkat mycket.
  Får jag fråga hur ni ser på att bråka/vara oense inför barnen?
  Själv kan jag tycka att det är en svår fråga (är rätt nybliven mamma).
  Eftersom barnen i stort sett alltid är med, så är det svårt att veta när man kan ”lätta på trycket”.

  Kramar!

 2. Amanda

  Hej Paula,

  Exakt hur stor är åldersskillnaden mellan Molly och Leonore? Det hade varit kul med ett inlägg om hur du/ni upplevde första tiden som tvåbarnsföräldrar? Upplevde ni den där ”tvåbarnschocken” eller gick allt smärtfritt? Jag har själv två barn på snart 2,5 år och den lilla på 4 månader, så hade därför varit intressant att läsa om hur ni upplevde det, vad ni gjorde med barnen, egentid, roliga aktiviteter som man lätt kan göra med det stora barnet i hemmet trots en skrikig bebis osv 🙂

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting