Bilder

Middag under stjärnorna

Vi gick förbi den här lilla hyddan på stranden. ”Här äter vi!” bestämde tjejerna. Vi satt vid ett bord bakom hyddan, och där lekte och åt dom.

Allting har verkligen blivit lättare i takt med att dom blivit äldre. Jag älskar perioden som vi befinner oss i just nu💗

4 Kommentarer

  1. F

    Hej Paula, såg ditt inlägg om de elaka kommentarerna och jag vill bara flika in och tacka dig för den otroligt sunda träningspepp som du förmedlar i dina kanaler. Jag har varit tvungen att avfölja många träningskonton då jag länge haft en skev förhållning till träning och kost men tack vare dig har jag fått ett helt nytt tankesätt. Vågar nu satsa på att bli ett starkare jag och ta hand om min kropp istället för att hetsträna och äta så lite som möjligt. ❤️ Så tack, tack för att du sprider din träningsglädje! Jag tror vi är många som blir positivt påverkade av dina värderingar. Ha en fortsatt mysig semester och keep up the good work- du är grym! ⭐️

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com