BilderKärlek

Mer instinkt, lyxfrukost och tjejfotografering

Godmorgon pepps!

Jag har varit inne i stan ett tag redan. Vid kl 07 hade jag tid hos bästa Viktor som arbetar som naprapat. I min träning med Pischa har vi upptäckt lite obalanser och det var på hög tid att ta sig dit. Det var faktiskt sjukt intressant! Jag tycker ändå att jag fått en stor förståelse för min kropp tack vare Pischa men nu kom det ytterligare en spetskompetens. Vem har inte satt sina barn på höften för att få en fri arm? Det har jag gjort med båda, vilket har resulterat till att hela mitt högra ben från höft till fot har hamnat i obalans. Jag kompenserar och har haft svårt att få kontrakt med baksidan av benet/sätet. Jag ska tillbaka nästa vecka men har fått en massa tips. Jag och Pischa kommer att fortsätta jobba med min kropp i träningen men idag ska jag köpa en platt sula och lägga i min högra sko. Tänka på att lägga tyngden i stortån vid varje steg, och inte bara landa på lilltån.

Imorgon sticker Hugo till Madrid och laddar inför EM tävlingen i helgen. Vi struntar i alla måsten i eftermiddag och hittar på något med barnen istället. Trist att det är grått ute idag, vi får hitta på något inomhus. Alldeles strax kommer Michan och vi ska äta en drömfrukost tillsammans på världens härligaste café.

På fredag är jag och barnen lediga och vi ska sticka iväg till Lidingö. Det var ett tag sedan som vi tre gjorde en fotografering och jag tycker att det är så roligt. Bara vi tre, tjejerna. Dom växer hela tiden så jag har som mål att göra det med dom minst en gång per år iallafall. Det är bästa Sandra som ska plåta oss. Det behöver inte vara så uppstyrt utan mest bilder som tas in the moment. Mycket rörelse, naturligt och med mycket kärlek. Jag har världens finaste kläder till dom. Det är verkligen roligt att matcha, så buy återstår bara mina egna kläder så att även jag kan matcha flickorna.

Såhär såg vår härliga vårplåtning ut med Hanna Björkstedt ut

paula_blogg_23 paula_blogg_12 paula_blogg_8

paula_blogg_16 paula_blogg_18 paula_blogg_14 paula_blogg_2 paula_blogg_29 paula_blogg_7

2 Kommentarer

  1. Rebecka

    Då fina bilder! Det enda är synd att det är suddiga grenar framför er på många bilder. Förstår de är med flit men tycker de förstör.

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting