Dagens matRecept

Matmuffins med fetaost och soltorkade tomater

 

Idag börjar Leonores simskola. Hugo jobbar sent så Molly får följa med och det blir en sen middag för att ingen är hemma och förbereder den. Tänkte då att jag skulle ordna något matigt mellanmål så flickorna står sig. Fick bli en sats med matmuffins, perfekt att frysa in också!

För ca åtta stycken:

-Sätt på ugnen på 200 grader

4 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
0,5 dl olivolja
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
3 ägg
2 dl matyoghurt

Blanda degen och blanda fyllningen i en annan skål:

1 paket fetaost
5 matskedar pure av soltorkade tomater
1 vispat ägg
2 dl kesella

Solrosfrön (till garnering om du vill)

Gör såhär:

Klicka i degen i muffinsformar och toppa med fyllning. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter

Processed with VSCO with a2 preset
8 Kommentarer

  1. Krisse

    Asså så gott!1 Jag brukar göra pizzabullar men detta var ju ett perfekt mellanmål 😉 Ska testa till helgen, ha en fin dag =)

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting