Dagens outfit

Matcha med mini

Skjorta: Lindex

Shorts: Hunkemuller

Mollys klänning: Ralph Lauren

IMG_4763

IMG_4765

IMG_4997

5 Kommentarer

  1. P

    Fina 😊 läste någonstans att Justin Biber också befinner sig på maldiverna just nu, kanske en annan ö men ifl någon av er är ett fan haha😊

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com