Recept

Mangosmoohie bowl med smak av kokos & citron

Mmmmmmmmmm säger jag bara!

Jag har för första gången testat den här ljuvliga smoothin som Alexandra Nilsson brukar göra, och det är definitivt inte en sista gång. Den här kommer barnen att älska! Testa själv, antingen som frukost eller mellis 😋.

För en portion:

En halv frusen banan

100 gram fryst mango

2 dl kokosvatten

200 gram citronkvarg

Förslag till topping:

Granola

Kokos

Mango

Hallon

Gör såhär:

Blanda alla ingredienser till smoothie i en mixer. Häll upp i en skål…

& gå bananas med topping 💛

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting