Måndagsdys innan måndagsmys | Paula Uribe
paulas

Paula Uribe

Annons

Måndagsdys innan måndagsmys

Godmorgon måndag och allesammans!

 

Jag har precis svettats tillsammans med morgon bootcampen. Det är Pischa som håller i ”sista rycket” på allstars. Vi sticker iväg till Gotland om ett par timmar och är iväg under en vecka. Jag tycker att det är svårt att hålla igång träningen under semestern så jag tar alla chanser som jag får till den här typen av träning. Veckan som kommer tänkte jag mest springa. Kanske köra någon workout på gräsmattan.

Jag är alltid effektiv och om t.ex. barnen sover vill jag helst jobba. Eller åka och handla så att allting finns. Helst av allt vill man ju vila men vilan är ännu svårare att få till än träningen under semestern. Kanske bara är jag som tycker det?

 

Hur som haver, god morgon! Nu ska jag slänga i mig frukost och köra hem igen. Bilen ska packas, barnen ska väckas och sedan sticker vi. Som jag har längtat efter vår semester vecka på Gotland! Vi åker tillsammans med vänner så barnen kommer att ha kompisar med sig hela tiden. GULD! Helg uppdateringen kommer inom kort =)

Korpen gänget, förra veckan spelade vi vår sista match. Nu är det sommaruppehåll och vi drar igång igen till hösten
image

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulas

Kommentera

  1. Mia

    Älskar Gotland!
    Min pappa är från Gotland så åkt dig sedan jag var barn, varje år 🙂 Nu åker vi bara på medeltidsveckan men bättre än inget!
    Hoppas ni får den toppen resa

Annons