Dagens mat

Man tager vad man haver

Jag önskar att jag var superduktig med maten. Att jag kunde hålla att äta på regelbundna tider. När jag tränar blir det atomatiskt bättre men jag är långt ifrån noga. Middagar är aldrig något problem för det äter vi alltid tillsammans. Det är min egen frukost och lunch som jag slarvar med, jag har aldrig haft problem med att vara hungrig.Det är alltid något annat som är viktigare än att få i mig mat som faktiskt är det viktigaste. I perioder har jag kunnat hålla mig i åtta timmar utan mat, det är varken hälsosamt eller gynsamt för mitt eget humör.

Men det är aldrig försent att lära sig! Idag kom jag hem till träningen och slängde ihop det som fanns. Ris, tonfisk, fetaost och en massa tabasco. Imorgon blir det sallad till lunch med en massa gott i. En söndag ska jag laga mat till bara mig, så jag har färdiga låder. Jag ska ställa min klocka på mobilen så den säger till mig när det har gått tre timmar. Se till att alltid ha frukt i skötväskan, eller nötter. Jag ska börja äta tillskott i form av vitaminer som hjälper mig att hålla mig frisk nu när jag ständigt kommer att bryta ner kroppen med träningen. Pischa tipsade mig om att köpa vetegräs. Att börja dagen med en vetegrässhot, bara den shoten kommer hjälpa mig att få i mig mycket av det jag kommer att behöva.

P1272911

9 Kommentarer

 1. Anna Octavia

  Hej Paula! Vad för vitaminer tänkte du köpa för att hålla dig frisk medans du tränar?
  Känns som jag JÄMT blir sjuk när jag kommer igång med träningen ??.
  Må bäst!

 2. Hannah

  Ett superbra tips är att köra riven blomkål istället för ris. Bara att riva och lägga i kokande vatten i 2-3 minuter. Sååå gott! Smakar typ dom ris fast mycket ”krispigare” eller vad man ska säga haha.

  (Hade kanske inte jättemycket med inlägget att göra men men)

Visa alla 9 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting