Kärlek

Man blir ju rörd =)

Tack! Ni är bäst <3

17457416_10154843576436273_8104870542043972634_n

5 Kommentarer

  1. Nathalie

    Hej Paula!
    Måste bara säga att du verkar vara en helt fantastisk kvinna och mamma till dina flickor! Har följt din blogg ett tag, och blir så inspierad av dina tränings tips. Tränar själv men blir väldigt motiverad utav det du skriver i bloggen. Jag och min partner lyssnade på er podd idag, och vi kunde så känna igen oss i det du och Hugo pratade om. Kändes skönt att fler par kan ” små gnäbbas med varandra”
    Tack för att du delar med dig av ditt liv. Kram Nathalie

  2. e

    mysigt första avsnitt! gillade att ni inte bara pratade barn, tror det kan vara viktigt att tänka på för kommande avsnitt också, för att få en bred lyssnarskara ? tycker ni verkar ha en superhärlig relation till varandra, väldigt äkta o jordnära. det märker man ju såklart i bloggarna också. ha en fin kväll! ☀️

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting