BilderTräning

Make it a lifestyle, not a duty

Vet ni vad jag tycker är roligt? Att veta att min träning kanske inspirerar någon av er där ute. Alla behöver inspiration och jag är tacksam över att jag har folk runt omkring mig som är kunniga inom träning. Hugo puschar mig, Bea lär mig och Stephanie uppmuntrar mig. Det är så kul att träna tillsammans med andra!

Idag hängde Hugo med mig på ett pt-pass med Bea. Det blir svårt för henne att anpassa träningen efter båda oss då vi ligger på olika nivåer. Men vi körde på. Hugo fick göra övningar som mesta dels gynnar mig. En hel del övningar gjorde vi tillsammans. En del av uppvärmningen var att en av oss stod i plankan och den andra hoppade över och gjorde armhävningar. Tio gånger var sedan byttes vi av så att den andra fick gå ner i plankan. 100 st armhävningar skulle vi göra så det var bara att kämpa.

Vi hade med oss ett dåligt objektiv så dom bra bilderna fick vi med Beas kamera så in på hennes blogg HÄR för att se dom! =)

Coach Bea hjälper mig att stretcha

10 Kommentarer

 1. Hanna

  Håller med Nell! 😀 cred till dig som orkar så mycket! Min tjej är 1 vecka äldre än Molly och vi åker in till stan cirka 2-3h några dagar i veckan, går i affärer, träffar vänner. Men alltså mer än det orkar jag inte hålla igång. Ligger ni aldrig hemma och slappar en heldag? Du verkar ha så mycket energi! Det skulle jag med vilja ha haha 🙂

 2. Emmma

  Jag beundrar dig att du tar dig tiden att träna. Jag borde verkligen börja träna igen och önskar att jag kunde hitta motivationen till det igen. Inte för jag behöver gå ner i vikt, utan just för kroppen ska må bra.
  Hur kom du igång?

 3. Nell

  Hej.
  Jag undrar bara hur du orkar? Du har en liten bebis som jag förstått inte sover hela nätter och sen tränar du och umgås med en massa människor hela tiden. Jag har en son som är tre veckor äldre än Molly och jag är helt slut och orkar bara gå på en långis om dagen sen flera korta då jag har hundar men jag orkar väldigt sällan göra annat för jag e så slut. Jag känner mig som en zombie. All energi går åt mitt barn så allt annat blir ju lidande.
  Sen undrar jag oxå om du tappar mkt hår och om du gör något åt det?
  Hur ser era rutiner ut för Molly. Mat, vila, sömn osv? Hur länge hade du tänkt amma?

 4. Malou

  Hej Paula! Har du känt att du tappat mycket hår efter graviditeten? Om inte, har du gjort något för att förhindra det? Isf vad?

 5. Maline

  Kämpa på Paula!

  Vill passa på att tacka dig (ännu en gång) för en inspirerande blogg! Det är så skönt att läsa lättillgängliga, välformulerade texter av någon som upplevs vara en jordnära och genuint snäll person. Det är kul att läsa om din träning, din vardag med Molly och om sambolivet, vissa saker kan jag relatera till så väl, andra saker blir intressanta just för att jag inte upplevt det än. Som att få barn. Dina fina inlägg om Molly inspirerade mig till en ny dikt idag. Haha, det lät så corny, men det är lite det jag använder min blogg till, ventilera tankar och känslor genom dikter/kortnoveller etc. 🙂

  Anyway! Fortsätt kämpa, så fortsätter jag heja på här bland kommentarerna! 😉

  Ha det fint!

Visa alla 10 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting