Tips

Lyssnar och tittar på

Igår så skrev jag om bloggar jag läser, då kom frågan om vad jag lyssnar och ser på.

– p3 dokumentärer har tagit över mitt liv. Jag har en hel drös nedladdade som jag kan lyssna på utan Wifi. Förut så brukade jag alltid lyssna på musik när jag var ute och sprang. Jag hade inbillat mig att jag behövde ett pump och att jag behövde ha musik i öronen för att löpa. Det är dokumentärerna som gör att jag tar mig ut. Dokumentärerna gör att jag gör rundan längre bara för att jag vill lyssna klart innan jag kommer hem. Just nu lyssnar jag på värstingresan, jag tog en löparrunda innan frukosten bara för att få lyssna klart. Tack vare den dokumentären så har jag sprungit 10 km på mindre än 24 timmar.
– Relationspodden. Det är ett härligt surr mellan Katrin och Bingo. Spännande att höra på deras olika resonemang kring diverse relationsfrågor från lyssnare.
– Framgångspodden. Det är insparande att höra kring olika personers framgång. Jag drivs att andras driv och det är underbart att höra att människor faktiskt vågar sikta mot stjärnorna och dessutom lyckas. Jag har min bloggkollega Lofsans avsnitt nedladdad. Det kommer att bli spännande att höra om hennes framgång.
– Ett avsnitt av ”Svartsjön” har jag tittat på. Imorgon kommer avsnitt två. En bra, ruskig svensk serie. En annan svensk serie som jag fastande för var ”Jordskott”. Den var så himla bra och jag kunde inte få nog av allt mysterium. Jag hade verkligen önskat en säsong två på sen serie, fast att slutet var väldigt klockrent.

14804781_10154388218321273_1342436184_n
– ”Wahlgrens Värld”. Gud jag är såld. Bianca och Pernilla är favoriterna och det är en hög igenkänning. Det här programmet gör att jag sitter bänkad kl 21 på torsdagar framför gammeltv. Annars så tittar jag inte alls på tv under vardagar. Nu kommer jag att ta igen programmet via play eftersom att vi är i Spaninen.
Vad lyssnar och tittar du på just nu? =)

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com