Julkalender 2018

Lucka nummer 24

 

 

I annonssamarbete med Silja Line

God jul på er, vilken fantastisk julkalender vi har har haft! Stort grattis till alla er som har vunnit, och jag hoppas att alla rabattkoder också har varit uppskattade. Vi har kommit till den allra sista luckan-där vi hittar en stor, personlig favorit. Silja Line!

Vi har rest mycket tillsammans med Silja Line. Både med våra döttrar men jag har också spenderat mycket tid på fartygen som liten tillsammans med min finska mormor. Ombord finns något för alla, mitt favoritfartyg är ”Silja Symphony” som åker mellan Stockholm och Helsingfors och är svenskflaggat med svensk personal. Mellan den 7-21 januari genomgår fartyget en omfattande renovering och nya platser kommer att tas fram. Så vinner du denna lucka är du en av dom allra första som får uppleva de nyrenoverade fartyget!

Alla ska ha det bra på en minisemester så här finns discon för dom allra minsta och äldsta, pooler och bubbelpooler, bastu, bollhav, lekland, barnklubb, barnbuffé, shopping och skaldjurs platåer.

 

I dagens lucka har du chans att vinna:

-Kryssning till Helsingfors med avresa under januari-februari för en familj (fyra personer) i en Suite Dreams som är fartygets lyxigaste hytt. Detta har ett värde på 8000 kr

För att vara med i tävlingen och ha chans till vinst så vill jag att du nedan i kommentarsfältet beskriver varför tid tillsammans som familj är viktig för just dig. Tävlingen avslutas imorgon kl.21 och då presenterar jag vinnaren!

(Glöm inte bort att använda en mailadress som jag sedan kan nå dig på. Lycka till!)

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting