Julkalender 2018

Lucka nummer 23

 

I annonssamarbete med Smakbox

Smakbox är prenumerationsboxen till dig som tycker om att upptäcka nya smaker. Perfekt för dig som söker ny inspiration i köket och vill upptäcka nya produkter. Hur funkar det då?

Varannan månad får du ca 15 nya smaker och produkter för både små och stora varumärken. Man betalar 199 kr men värdet når 350-450 kr. Det finns lite olika boxar att välja mellan:

 

I dagens lucka har två stycken chans att vinna:

-2 stycken smakbox i följd (december, februari, april, juni) med ett värde på ca 1600 kr

Läs mer HÄR

Du har alltså chans att vinna en till dig själv, och ge bort den andra i julklapp! För att vara med i tävlingen så vill jag att du nedan i kommentarsfältet motiverar varför just du ska vinna.  Jag presenterar vinnaren samt den sista luckan i årets julkalender imorgon klockan 12.

(Glöm inte bort att använda en mail som jag sedan kan nå dig på. Lycka till!)

Vinnare av Scandic:

Linda:

”Hej Paula!

Jag skulle vela vinna detta just för att jag fyller år den tredje januari och det hade varit så himla skönt å få njuta jag och min bästa vän. Har slitit så länge nu är endast 21 och jobbat röven ur mig. Känner att det hade vart superskönt å bara få njuta med min allra bästa vän som lämnar mig snart å flyttar. Vi har vart bästa vänner i 14 år och snart så säras vi åt så det hade vart såååå himla skönt å ba få slappna av efter att vi slitit så mycket!!
Håller tummarna att jag vinner”.

62 Kommentarer

 1. Mimmi

  Då jag jobbar 7.30-16.30 med pendling 06.30-17.30 , hämtar på förskolan är hemma strax innan 18. Min man kan tyvärr inte laga mat? förutom mackor eller omelett. Därför är det första jag gör o ställa mig i köket o laga mat. När vi ätit färdigt så hinner klockan slå 19. Att få vinna detta hade iallafall förgyllt vår cwrsaf och våra ”snabbmats” middagar för några månader ❤️. Blir tyvärr mkt fabrikatsmat pga lite tid..

 2. Jessica Rosén

  Hej Paula och God Jul! ?

  Jag hade så gärna velat vinna detta till mig och min mamma.
  Jag drömmer om att få jobba med mat och hade blivit så glad om detta hade kommit hem till mig.

  Jag hade blivit överlycklig av att få massa ny inspiration och hade varit så kul att få ge en till min mamma som alltid stöttar mig och alltid låtit mig vara med i köket med mycket tålamod och bidragit till min passion. Hade varit så fint att få ge min fantastiska mamma något tillbaka! ?

  Kram!

 3. Emelie

  Hej & God jul!

  Jag hade viljat vinna mestadels för mina svärföräldrar som tycker om att laga mat och alltid letat efter inspiration till nytt! De ställer alltid upp och finns alltid tillgängliga så det hade vart en trevlig överraskning att bjuda på! Plus hade varit att vinna till sig själv med då motivationen ibland tar slut och det ibland bara blir samma. Kul med nytänkande och en liten spark i arslet ibland 🙂

 4. Jennifer

  Hej Paula och godjul ? Jag önskar få vinna detta till min pappa. Han ger alltid till alla och prioriterar alltid alla andra före sig själv. Önskar ge honom något där bara han står i fokus
  Han älskar mat, godis och allt som hör till ?

  nyligen opererad och han har längtat efter smaker och doft, under en tid har han tyvärr bara fått dropp.
  Om jag fick vinna denna åt honom är jag säker på att hans smaklökar fick springa sig ett lopp. ?

  Kram!

 5. Emmelie Hansen

  Jag önskat att få vinna för vår familj älskar att laga mat och upptäcka nya smaker, vi har 3 barn under 5 år som alla älskar att hjälpa till i köket. Vore toppen att få hem en box med matöverraskningar ?

 6. Selle

  Hej Paula
  Tack för en grym blogg !
  Tack vare dig vågar jag som två barns mamma.äntligen ta tag i mina mål gällande tränning och kost. Jag vet att jag kan lyckas för du har inspirerat mig till det.
  Jag önskar jag kunde vinna tävlingen eftersom jag som mammaledig med 2 små barn inte alltid har den bästa ekonomin för att köpa eller unna mig något. Därav kan jag inte testa på nya produkter så detta hade passat utmärkt.
  Jag hoppas verkligen att jag vinner, men jag blir lika glad om.någon annan som förtjänar vinsten vinner också !
  Tack för att du är du ♡

 7. Kajsa

  Detta hade vart superkul att vinna, jag jobbar som lärare i hem-och konsumentkunskap och letar ständigt efter nya roliga produkter och idéer till min undervisning! Och ja, hemma behövs ju också nya idéer ??

 8. Hanna Brandel

  Jag skulle vinna detta hem till mig och min sambo. Vi körde en stenhård diet med start i februari och 3 månader framåt & efter det har diet-maten blivit lite av en vardag. Skulle därför vara superkul med lite ny inspiration i köket, vilket säkerligen skulle ge oss även mer energi & motivation i gymmet. Inte minst så skulle min sambo bli överlycklig då han är såå trött på ris & nötfärs?

 9. Felicia

  Jag älskar att få uppleva nya smaker så denna låda känns som den perfekta lådan för mig. Som fattig student så är det väldigt lätt att köpa samma saker. Då man inte har så mycket pengar. Andra lådan skulle jag ge till min vän, som just nu går igenom en väldigt svår tid. Hon skulle verkligen behöva något roligt som kom i brevlådan varannan månad.

  Hoppas, hoppas ?

 10. Daisy

  Ååå vilket smidigt sätt att få inspiration till att prova nya smaker i vardagen. Jag kan inte va ensam om att ha fasta i ekorrhjulet och systematiskt handlar samma livsmedel gång på gång

 11. Sanna

  Åh, vilken fantastiskt julklapp! I vår familj älskar vi att testa på nya saker så vi skulle älska att få chansen att prova på Smakbox här hemma och njuta av en massa nya produkter under 2019. Vi skulle överraska min älskade och fina mamma som fyller 50 år i början av mars med den andra prenumerationen – så att även hon får njuta utav en massa goda nyheter.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 12. Liat

  Jag skulle vilja vinna detta till mig och min pappa. Han är grym på att laga mat och älskar nya smaker, kryddor m.m. Senaste veckorna har vår relation varit skakig (den har varit det till och från i princip alltid men vi hittar alltid tillbaka till varandra) men i grund och botten så älskar vi varandra och han prioriterar mig över allt, även om det ibland kan kännas annorlunda. Jag skulle verkligen vilja vinna detta, som ett litet tecken på hur mycket jag uppskattar honom.

 13. Amanda

  Hej!
  Dessa boxar skulle jag vilja dela med min partner. Han gillar att laga mat, och jag att baka och står gärna för desserterna. Därför skulle en sådan här box vara superkul att få ta del av! Vi tycker det är roligt att laga mat, testa nya ingredienser och maträtter/desserter så att kunna dela en ny matupplevelse med honom skulle vara perfekt. Kram

 14. Andrea

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta till mig och min pojkvän! Vi har mat som ett stort gemensamt intresse och det vore så kul att få vinna detta och testa nya smakupplevelser! Och delad glädje är ju den bästa, vet precis vilken kompis vi ska överraska med den andra gåvan! Håller tummarna!

 15. Frida

  Åh detta vill jag vinna!
  Jag älskar att smaka nya saker. Och framförallt göra spännande och nya maträtter till mina vänner. Jag har många behövande människor runt mig. Det jag själv inte äter upp eller hinner äta upp delar jag alltid med mig av till andra. Jag ser det som största vikt att spara både på miljö och pengar och inte slänga något. Jag har kämpat med min hälsa länge och haft ganska mycket problem kring maten. Jag behöver all hjälp jag kan få för att få ett hälsosammare liv! Jag skulle bli så lycklig över denna vinst.

 16. Emilia alfredsson

  Vore en perfekt julklapp till mig och min mor, vi båda har noll fantasi gällande mat, och kryddor.. det blir salt och svartpeppar så vore så kul att få hem lite annan inspiration och få upp mer nyfikenhet gällande dofter och smaker 🙂

 17. Anna

  Hej!
  Vilken rolig vinst! Detta hade varit perfekt för mig& min sambo samt våra fina vänner. De bor i Växjö (vi i Kalmar), och varje gång vi reser eller ses så är fokuset på mat med väl utvalda restauranger när vi är utomlands, och flerrätters med bra råvaror hemma. Livet är mat helt enkelt enligt oss. Då vi inte ses så ofta pga avståndet hade det varit kul att ge dem den andra boxen då mat är vårt stora intresse och spännande att se vad vi kan hitta på på varsitt håll.
  Kram!

 18. Sofia

  Jag skulle vilja dela denna med min mamma, min mamma som alltid ställer upp och tar barnen som alltid finns där och som man alltid har sin axel fri om man behöver luta sig där emot. Min mamma som har det jobbigt ekonomiskt, och jag som nu ska börja studera till sjuksköterska, blir inte min ekonomi en dans på rosor längre. Det vore fantastiskt roligt att få vinna detta och dela glädjen med min mamma, att få hem en överraskning då och då vore inte helt fel.

 19. Natali

  Den här vinsten hade varit perfekt för mig och min sambo! Vi båda har kommit in i träning men har svårt att komma på nya roliga recept på nyttig mat så vi kör tyvärr på samma rätter väldigt ofta. Hade dessutom blivit en perfekt present till min sambo som fyller år i januari 🙂

 20. M

  Jag skulle vilja vinna den här, inte så mycket för egen del (även om jag tycker att konceptet är roligt och bra och är trött på att alltid gå runt på samma 10 maträtter) utan för att ge bort den andra boxen till min mamma. Hon jobbar natt inom vården och sliter hårt, trots det tvekar hon inte på att ställa upp för sina barn och barnbarn även om det betyder att hon inte skulle få sova så mycket före ett arbetspass. Jag vet att hon skulle bli så glad för att få hem en smakbox varannan månad så hade varit så roligt om jag hade kunnat få ge henne det.

 21. Veronica

  Detta! Kanske är det det som ska till. Jag är så galet trött på mig själv, att jag låtit det gå så långt. Jag har aldrig känt mig såhär trött och svag som nu, efter andra barnet. År 2019 ska bli mitt år och jag har lovat mig själv att ta tag i mitt mående och bygga upp en stark och välmående kropp och knopp igen! Kanske kan detta ge mig en extra spark i baken.

 22. Alicia

  Jag räcker upp handen! Min syster och hennes lilla familj håller på att renovera klart deras lägenhet, hittills har de levt i ”kaos” – så det skulle vara fint att kunna ge dem något att se fram emot varannan månad. De tycker om att testa olika smaker och då är Smakbox helt perfekt! Hoppas hoppas på att kunna ”ge” dem det här. God jul!

 23. Alicia

  Jag räcker upp handen! Min syster och hennes lilla familj håller på att renovera klart deras lägenhet, hittills har de levt i ”kaos” – så det skulle vara fint att kunna ge dem något att se fram emot varannan månad. De tycker om att testa olika smaker och då är Smakbox helt perfekt! Hoppas hoppas på att kunna ”ge” dem det här!

 24. Malin

  Men alltså jaaa! Det står mitt namn på denna vinsten . Vi lever på samma rätter hela tiden och har ingen inspiration alls . Nu har vi flyttat till vårt drömhus med världens finaste kök och jag VILL utveckla min matlagning här . Jag är trött på att leva på halvfabrikat, 🙂

 25. Frida Nilsson

  Jag skulle vilja ge bort denna smakbox till min fantastiska fästman. Han som alltid finns där, lyfter mig när jag är svag och får mig att älska mig själv.
  Vi båda älskar att laga mat i alla dess former. Sen skulle jag vilja ge bort den andra smakboxen till mina svärföräldrar. Som har blivit som mina egna föräldrar. Dom är värda detta! Tusen gånger om!
  Kram Frida

 26. Cecilia

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna detta till min mor. Som känpat som ensamstående med fyra barn och prioterar alla andra före henne själv. Min mamma har länge kämpat med psykisk ohälsa, och just att laga mat är det som fått henne att må bättre. Vet att det detta hade varit en guldkant i hennes vardag. Vet också att hon hade delat med sig till andra som inte har det gott ställt, för det är sådan hon är. Ha en God Jul! 🙂

 27. Elin

  Åh detta hade passat som handen i handsken till min sambo och även min sambos bror 😀 De båda har ett stort intresse av matlagning och fyller år i januari och februari. Inget önskar dom sig heller och såhär precis efter jul har jag lite idétorka ?

 28. K

  Oh, vore helt perfekt som en present till fantastiske man som är så glad i att laga mat. Han hade tyckt det vore jättekul och jag tror han hade gjort magi med det, precis som vanligt.
  Den andre hade jag gett till vårt härliga kompispar, även de med ett stort matintresse.
  Klockrent att få efter julhelgerna, då vi ätit all möjlig julmat!

 29. Cilla

  Jag skulle vilja vinna detta då jag är fruktansvärt dålig / feg på att testa nya saker och smaker. Och iomed det så blir det inte att jag köper något nytt i affären utan handlar samma gamla vanliga varje gång. Med denna box så skulle säkert en helt ny värld öppnas för mig och mina två barn då jag ser att även dom blir ”dålig” på att testa nya saker. Jag håller tummarna för en vinst ?

 30. Sara

  Jag prenumererar redan på Smakbox och skulle ge bort båda boxarna. En till svärmor och en till en väninna. Båda blir så avundsjuka varje gång jag visar vad jag fått och det skulle vara så roligt att få överraska dem med detta.

 31. Isabela

  Hej Paula!

  Jag skulle vilja vinna detta just för att jag i min hektiska vardag brukar fixa matlådor för att spara på tid. Det har lett till att jag ofta äter samma mat vecka in och vecka ut, jag har tröttnat och har smått börjar laga lite annat och sloppat matlådefixet till viss del. Att vinna detta skulle verkligen uppskattas då jag vill hitta nya varor till att laga mat. Om jag vann skulle jag dela detta med min vän vars sambo tyvärr fått cancer. Hon har det väldigt jobbigt och jag är säker på att detta skulle göra henne glad och underlätta hennes vardag, kanske sätta en liten glimt i hennes jobbiga tillvaro.

  Hälsningar

  Isabela

 32. Michaela

  Hej Paula! Att vinna detta skulle verkligen passa perfekt för mig nu, Jag har varit vegetarian i 3 år, har alltid älskat att laga mat men nu på senaste känner jag att jag tappat intresset lite, behöver ny inspo på veggiemat! Dessutom vore ”balans” perfekt för mig då jag behöver tips på mer nyttiga alternativ (har varit obekväm i min kropp sen tonåren och nu får det vara nog!) plus att detta vore en extra bonus då jag (ÄNTLIGEN!) flyttar till min första egna förstahandslägenhet nu efter nyår, vilket betyder att ekonomin blir tajtare och därför vore ju detta perfekt! God jul, hälsa familjen!

 33. Mikylja

  Hej Paula! Tack för en härlig blogg. Hit kikar jag in efter en hektisk dag för att koppla av och läsa! Jag har två småttingar 2år9mån och en som precis fyllt 1 år. Jag pluggar till ssk och har en tenta att tenta av som jag inte klarade av förra gången pga min brorsbortgång. Men nu är det nya tag och mycket plugg! Det är mycket att stå i då min man jobbar kvällar och kmr inte hem förrän 23? Der är mycket storkok som måste fixas, ibland är det still i huvudet på mig! Vad ska man laga ikväll? Att vinna detta vore så fantastiskt och underlättade för mig i vardagen med barn och studier. Att få inspireras och testa nya smaker vore en dröm för mig som älskar att laga mat från grunden. Massa kramar

 34. M

  Hej Paula! Tack för en härlig blogg. Hit kikar jag in efter en hektisk dag för att koppla av och läsa! Jag har två småttingar 2år9mån och en som precis fyllt 1 år. Jag pluggar till ssk och har en tenta att tenta av som jag inte klarade av förra gången pga min brorsbortgång. Men nu är det nya tag och mycket plugg! Det är mycket att stå i då min man jobbar kvällar och kmr inte hem förrän 23? Der är mycket storkok som måste fixas, ibland är det still i huvudet på mig! Vad ska man laga ikväll? Att vinna detta vore så fantastiskt och underlättade för mig i vardagen med barn och studier. Att få inspireras och testa nya smaker vore en dröm för mig som älskar att laga mat från grunden. Massa kramar

 35. Helena

  Skulle så gärna vilja vinna och ge bort båda, en till mina föräldrar och en till min syster, just för att dom alltid ställer upp för mig på alla sätt och vis, finns där för mig dygnet runt och hjälper mig i min hemska sjukdom, anorexia nervosa. Att få testa lite nyheter inom mat hade varit roligt för dom men även en bra utmaning för mig.

 36. Belinda gerdin

  Hej.
  Jag vill vinna en till mig och min familj såklart!
  Men även min syster och familj som har de lite kämpigt. Vill överraska de med detta då jag har lite ångest att jag flytta 30 mil ifrån dom ❤

 37. Sandra

  Nytt år och nya smaker, perfekt att få lite inspiration med en sån här smakbox! Ska vara föräldraledig nästan hela 2019 med mina tvillingar och det hade varit roligt att få testa något nytt då vi lätt fastnar i det gamla vanliga hemma hos oss. Den andra skulle jag vilja ge till min underbara svärmor, hon ställer alltid upp för oss och barnen, nu ska hon operera sig i januari och då hade det här varit perfekt för henne då hon kommer vara mer fast hemma under en tid efter operationen.

 38. Nathalie

  Den här boxen hade ju varit perfekt. Nytt år behövs ny inspiration för nya smaker. Det hade suttit perfekt nu när jag är mammaledig med tredje barnet. Och faktiskt känner att jag både har tid och lust att hitta nya rätter. Hoppas hoppas. God jul till er i värmen!

 39. Michelle

  Fina Paula!
  Det här skulle jag verkligen vilja vinna och ge till min älskade pappa. Han är en fantastisk människa som alltid ställer upp i alla lägen. Alla vi 4 barn har flyttat ut och upplever att han är lite ensam just nu, Så skulle vilja sätta en guldkant på hans ensamma middagar med lite ny inspiration samt visa hur mycket jag uppskattar allt han gjort/gör för våran familj.

 40. Sofie

  Det hade varit sjukt kul att få testa på smakboxarna och experimentera med dem i köket. En av våra största intressen med min kille är matlagning och vi testar ofta på nya rätter i köket. Ibland är det svårt att få inspiration och därför hade smakboxen varit den ultimata gåvan att överraska honom med och njuta av tillsammans. Den andra boxen hade jag gett bort till någon av mina fina vänner. Julen är till för att sprida glädje och med dessa boxar kunde jag få sprida lite extra glädje i vardagen❤️

 41. Flizan

  Skulle ge detta till min bror, hans dotter har cancer och han har kämpat och hållit huvudet högt under hela tiden och gör allt för henne, så han skulle verkligen behöva detta och kunna släppa lite och bara njuta för en stund, skulle bli en så bra julklapp från mig

 42. Linda Feldt

  När fantasin är helt slut gällande matlagning så skulle detta rädda mitt år! Att få nya tips och idéer i en liten låda, min mamma skulle få den andra för att mina barn är så ofta hos henne så hon förtjänar all uppskattning och presenter! Håller alla tummar nu!

 43. Fannie

  Som ensamboende med heltidsarbete, studier på hel- eller halvtid och ett matintresse som är stort, men inte störst.
  Jag äter matlåda 4 arbetsdagar i veckan, den sista äter jag maten hemma. På helgen äter jag hemma i sällskap av mig själv, om jag äter ett ordentligt mål alls.. Jag äter alltså hemmagjord mat alla dagar och är för bekväm för att testa nytt tydligen. Det blir säkra kort i matlådan, men nått nytt till helgen vore en utmaning som jag gärna antar.

 44. Sanja

  Hej Paula hade gärna vunnit då jag verkligen behöver inspiration i köket. Har en två åring som äter dåligt och vi har behövt fä hjälp med hennes mat. Detta har tagit väldigt hårt på mig och bidragit att jag inte har någon motivation till att laga mat till oss då hon inte vill äta, det har gått så långt att jag får ångest inför varje måltid. Har för 3 veckor sedan fått en till dotter och just nu har jag varken tid eller motivation så detta skulle vara guld värt! Den andra skulle jag vilja ge bort till min mamma som har varit min stötpelare när det gäller matlagningen.

 45. Rebecca

  Har fastnat i träsket med samma maträtter om och om igen vilket är både tröttsamt och frustrerande. Att få upp ögonen för nya rätter och smaker med smakbox hade förgyllt och gett inspiration till matlagningen. Den andra lådan hade jag gett till min mamma som alltid är en stöttepelare för mig.

 46. Frida Nilsson

  Så kul set hade varit att vinna detta. Min sambo och hans pappa delar mat och smaker som intresse. Min svärfar är kock men har under de senaste åren kämpat mot cancer och därför inte kunnat arbeta och även tappat glöden för att laga mat. Han säger att inspirationen tryter. Vad vore inte bättre än att få ge honom detta då. Förhoppningsvis kan han få ny inspiration igen, Den ena boxen skulle så klart gå till min svärfar och den andra skulle jag ge till sambon så att han och hans pappa kan uppleva de olika smakerna tillsammans.

 47. Sandy

  Jag skulle vilja vinna då jag har noll inspiration i köket.. Är dessutom student med kokvrå. Blir alltid samma gamla vanliga husmanskost. Kul o få in lite nytt o bli inspirerad på riktigt!! ?☺️

 48. Agnes

  Jag och min mamma har maten som gemensamt intresse, vi skickar alltid recept till varandra och alltid när hon hälsar på mig eller tvärtom (vi bor lite mer än 2h från varandra) så lagar vi en god middag tillsammans! Jag skulle vilja ge mamma allt i världen för hur hon kämpar på jobbet (hon är världens bästa förskollärare), men har lite begränsad budget då jag är student. Detta skulle vara den perfekta julklappen och även väldigt roligt för mig! Gud jul!

 49. Maja

  Hej Paula!
  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna boxen och ge bort den andra till min älskade mamma. Hon är den absolut starkaste personen jag känner och jag ser upp till henne mer och mer för varje dag som går. Denna hösten har varit väldigt tung för henne då hon håller på att gå igenom en skilsmässa med hennes livs kärlek. Det visade sig att mammas fru har ett spelberoende och har spelat bort en stor summa av deras gemensamma pengar och detta beroende och svek gjorde att min mamma inte kunde vara kvar i det förhållandet… det är fortfarande så mycket kärlek dom emellan men mamma var tvungen att ta detta beslut för sin egen skull, nog första gången min mamma gör något för sig själv dessutom. Och det är på grund av detta jag skulle vilja ge bort detta till min älskade mamma, hon förtjänar allt! Jag är glad om jag kan ge henne en liten del av allt hon gett till mig! Tack för en grym blogg!
  / maja

 50. Evelina Salén

  Har en sambo och två barn som är lite fegisar när det gäller att smaka på nytt.
  Så det blir aldrig av att det prövas nya recept eller nya smaker.
  Men att vinna detta fantastiska erbjudande hade varit perfekt.
  Då kan ingen säga nej utan då blir det vår grej att smaka på varje grej.

 51. Rebecha

  1 december blev jag sambo igen, med barn och bonusbarn är mycket nytt! Skulle verkligen vara kul att få vinna och hitta nya favoriter till våran nya familj! Så lätt att fastna i samma vanor och mönster! Skulle ge bort den andra boxen till min syster som bor 60mil bort men alltid finns där för mig ?

 52. Julia

  Jag bara älskar att laga nya maträtter, det roligaste är att testa de med massa nya spännande ingridienser. Jag är den som alltid söker upp nya recept och handlar alla möjliga kryddor och ingridienser för att testa en ny maträtt. Att hitta nya maträtter och bakelser är ett stort intresse jag länge har haft. Det bästa jag vet är att laga och fixa det och bjuda in vänner och släkt för att ha en mysig gemensam kväll ihop med massa nya goda smaker! 😀
  God Jul ?

 53. Mikaela

  Efter att jag varit mammaledig i ett år snart där jag är den som även lagat all mat skulle jag vilja vinna det här så min sambo kan få lite inspiration till att göra samma sak när han går hem på föräldraledighet ;-). Vi har även bestämt att vi ska börja äta bättre mat och motionera mer, därför skulle en balansbox vara helt perfekt! God Jul 🙂

 54. Emelie

  Hej Paula! Älskar din blogg och familj, grym är du!
  Har faktiskt helt ärligt aldrig varit med och tävlat någonstans men eftersom ett av mina nyårslöften till mig själv är att lägga mer tid i köket och att prova nya maträtter samt smaker. Mat är ett stort intresse hos lig men som tyvärr ibland faller bort i vardagen, därför hade ju denna box passat mig perfekt!
  Fortsätt som du gör, du är en stor inspiration och hoppas ni får en underbar jul!

 55. Johanna

  Åh jag och sambon har pratat om att vi vill hitta på något att göra tillsammans och har funderat på matlagningskurs då vi tycker det är kul att laga mat men inte kan så mycket olika än så länge. Då vi bor i en liten stad finns det inte så ofta kurser så det här vore toppen att få för att kunna experimentera i köket

 56. Emelie

  Hej Paula! Älskar din blogg och familj, grym är du!
  Har faktiskt helt ärligt aldrig varit med och tävlat någonstans men eftersom ett av mina nyårslöften till mig själv är att lägga mer tid i köket och att prova nya maträtter samt smaker. Mat är ett stort intresse hos lig men som tyvärr ibland faller bort i vardagen, därför hade ju denna box passat mig perfekt!
  Fortsätt som du gör och hoppas ni får en underbar jul!

 57. Anna

  Hej Paula,
  Vilken fantastisk idé dem kommit på. Vår dotter är ägg & mjölkprotein allergiker och vi vilat nya tag med vår egen kost med. Vi vill ha nytänk, hälsosammare och helt enkelt äta bättre i helhet även om man unnar sig något gott på helgen. Detta är något som vi verkligen hade uppskattar och fått oss till att tänka i nya banor och få uppleva nya smakar. Hade varit en toppen sak!!
  Kärlek till er!

 58. Nathalie

  Hej Paula!
  Skulle vara super roligt att få hem en smakbox balans med vegetarisk inspiration för att variera kosten lite mer. Har fastnat i ett fåtal vegetariska recept som jag ”lagar slut på” och sen tillbaks i kött träsket igen. Jag har märkt att kroppen mår såååå mycket bättre av vegetarisk kost men det är lite knepigt ibland när inspirationen tar slut. Håller alla tummar och tår för att jag vinner denna!
  God jul på er!

 59. Ellinor

  Hej Paula! Jag skulle bli så glad av att vinna en prenumeration på en Smakbox! Jag älskar att laga mat och letar alltid efter ny inspiration. Jag har velat prenumerera på Smakbox väldigt, väldigt länge men pengarna finns inte riktigt till för det. Därför skulle jag bli så otroligt glad om jag vann en här!

  Tack för en bra blogg!

 60. Emelie

  Hej Paula
  Jag skulle vilja vinna smakbox då jag verkligen älskar att stå i köket och laga mat men med min långtidssjukskrivning så tappar jag lätt inspirationen och de blir färre och färre måltider lagade.

 61. Erica

  Hade varit super då mannen och jag jobbar om varandra. Så lite ny inspiration till oss och våran dotter hade varit så roligt och perfekt.

Visa alla 62 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting