Julkalender 2018

Lucka nummer 17

 

I annonssamarbete med LifeStone

I dagens lucka har du chans att föreviga ditt babyminne tillsammans med LifeStone – Svensk design och hantverk.
Ett mammaminne med månadsten i silver med ett avtryck med ett värde på 2895 kr.

I 24 h får du nu också 2 avtryckset till priset av 1, kika HÄR och ange Paula.

För att vinna detta smycke vill jag att du nedan i kommentarsfältet skriver om ditt starkaste babyminne. Jag presenterar vinnaren imorgon kl 21 samt lucka nummer 18.

(Glöm inte bort att använda en mail som jag sedan kan nå dig på)

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting