Tips

Livets toppingförslag till frukosten

Godmorgon måndag!

En helgstatus kommer upp inom kort men måste få visa er livets topping till frukosten först! En ”Nutchup” från Pandy – Ett jordnötssmör med 100% jordnötter i en smart squeeze flaska.

Det har man ju verkligen saknat och nu kan man göra frukosten finare för ögat. En superprodukt som jag toppat frukosten med under hela helgen. Det går givetvis bra att toppa annat än frukosten. Man kanske kan göra något kul i bakväg? Oavsett – Tips, tips, tips!

8 Kommentarer

 1. Denise

  Såg ett videoklipp på Instagram i helgen där Hugo jagade dig till bilen eller ni sprang ikapp el liknande. Det jag reagerade på var att han fällde dig och när du låg på marken så sparkade han på dig. Inte bara en utan två gånger. En av gångerna sa du till och med aj. Såg inte speciellt trevligt ut. Hur ställer du dig till det?

  1. Emilia

   Va?! Sjukt. Det är absolut inte okej Paula! Hoppas verkligen att det var en engångsföreteelse. Inte okej alls oavsett. Hur fan kan man ens göra så?

   1. Nata

    Vad ger dig rätten att skriva en sån kommentar ens? Att man tar sig den friheten att kommentera en annan persons förhållande och liv. Låter som en utskällning och egna åsikter mer än vad det låter som att du är orolig.

    1. Emilia

     Tycker du att det är okej att sparka på någon Nata? Jag har inte sett videon och vet inte hur Paula och Hugo är mot varandra, men att fälla någon och sedan sparka personen är i mina ögon fruktansvärt fel. Man ska aldrig blunda för våld eller när någon blir felbehandlad. Vet inte vad du menar med utskällning, men för mig är det självklart att man säger ifrån om någon slår eller spakar någon. Våld är aldrig okej. Nu kanske det var på skoj, det vet inte jag. Tycker dock att det är fel oavsett. Publicerar man en sådan video så får man räkna med att få reaktioner.
     Det är tyvärr vanligt med våld i nära relation, och det måste uppmärksammas. Alla som är utsatta ska få hjälp att ta sig ur det. Jag säger inte att Hugo slår Paula regelbundet eller tvärt om, för det har jag ingen aning om. Men så som videon beskrivs så låter det hemskt och inte okej, oavsett om det är på riktigt eller skoj.

     1. Hanna

      Ändå intressant att du har så starka och tydliga åsikter om en film du inte sett. Att man kan vara så säker på något som man inte vet något om.

  2. Sandra

   Denise, jag reagerade ocksa pa den videon. Normalt tycker jag Paula och Hugos videos ar roliga, men det dar klippet gjorde mig lite obekvam..

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting