Kärlek

Livet kom ikapp och gav mig livskvalité

Igår så kom livet ikapp. Det var en sådan sommardag som jag kommer att minnas med kärlek. Du vet när man gör något för första gången?

Att cykla var en sådan upplevelse för mig. Först tänkte jag ”Toppen, då får jag dagens träning gjord”. Jag räknade inte alls med känslan. Smidigt, bra för miljön och alldeles underbart. Nu har vi två cyklar och saknar bara ett sätt att frakta barnen. Vi kommer nog att köpa den där cykel vagnen snart!

Det är viktigt med livskvalité. Dagarna i enda stressar vi. Man måste hinna med alla måsten. Det finns mindre utrymme för just kvalité. När jag cyklade hem efter jobb och lunch med Michan bestämde jag mig för att lägga alla måsten åt sidan. Kom hem och tog med barnen till parken. Vi sket i att laga middag för att få mer tid tillsammans. Att kunna vara i parken obegränsat länge och skita i just tiden är för mig- livskvalité.

Vi hade lite skräp på tomten som vi åkte till tippen med. Att åka till tippen, och få hjälp av barnen är för mig- livskvalité.

När vi hade ätit upp vår thaimat satt vi kvar på tomten i kvällssolen. Barnen hade teater för mig och vi satte ihop pussel. Vi struntade i tiden och njöt av vårt umgänge. Det är livskvalité för mig. 

Tack för igår älskade Rosa faran. Tack för att du gav mig så otroligt mycket energi. Du och jag ska spendera mer tid i sommar <3

P6291528

5 Kommentarer

 1. FruBryngelsson

  Cykla är underbart, vi cyklar till och från jobbet varje dag 1,6 mil om dagen???året om!!!
  Vi beställde en cykelvagn från jollyroom, bästa köpet. Det är värt varenda spänn❤️Kram

  1. Kia

   Den hänger fint på handleden vid styret… Men vi vet ju att säkerhet inte förespråkas egentligen efter vad vi sett tidigare heller.

 2. Paula

  Hej!☺️ Jag kände att jag måste berömma er för era underbara bloggar och er underbara podd! Det är så kul att följa er då jag har en dotter som är född i april -16 och jag själv är 22 och man känner mycket igen sig i vad ni skriver. Ni är så ärliga och öppna och du verkar vara en fantastiskt rolig och genuint snäll person! ☺️

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting