Allmänt

Livet- då & nu

Då: Gick till centrum varje helg för att kika in i videobutiken. Brukade hyra minst två filmer och köpa smågodis.

Nu: Swipar mellan appar och letar efter filmer att hyra

Då: Smet hemifrån för att gå på fest.

Nu: Smiter från festen för att gå hem😂

Då: Storhandlade en gång varannan vecka.

Nu: Beställer hem mat från mathem

Då: Träning var ren och skär fasa. ”Vem gillar ens att springa? Dom som gillar att träna kan ju inte ha något liv”.

Nu: Kör mer än gärna ett extrapass BARA för att jag tycker att det är roligt.

Då: Sa till min mamma att jag aldrig skulle få barn.

Nu: Blev mamma redan vid 21 årsålder🙈

Då: Åt aldrig frukost. Ett tag i min tonår var jag illamående på mornarna och tvungen att vänta i ca två timmar innan jag kunde äta frukost.

Nu: Magen kurrar så fort jag öppnar mina ögon.

Då: Första gången jag skulle äta Sushi trodde jag att wasabin var avokado💚

Nu: Sparsam med wasabi klicken. Jag lärde mig en läxa som jag aldrig kommer att glömma!

Då: Fredagar betydde stök på stan

Nu: Fredagar betyder tacos och talang

Då: Innan Hugo och barnen räckte det med att tvätta en gång i veckan.

Nu: Minst en tvätt per dag…

Då: Visste inte vad egentid betydde

Nu: JAGAR egentid i att bara få gå på toaletten ifred😂

Då: Händerna var alltid fria.

Nu: Händerna är alltid fulla!

Då: Oroade mig aldrig förr. ”Levde dagen som den kom”.

Nu: Insett hur skört livet faktiskt är, och tänker dagligen på att inte ta något för givet och se guldglimtar i tiden även under en stressig vardagsmorgon/eftermiddag.

Tänk på dikten ”för sista gången”. Läs mitt tidigare inlägg HÄR

Då: Gjorde vad jag ville.

Nu: Att kompromissa är A och O för att få en relation att funka

Då: Drömde om att hoppa fallskärm.

Nu: Hoppade fallskärm förra sommaren. Jag kommer alltid att vara äventyrlig och söka mig till kickar! Drömmen hade varit att få vara med på Fångarna på Fortet och Gladiatorerna.

Robinson har jag strukit från min lista över drömmar. Dels skulle jag inte klara av att vara borta från min familj så länge som programmet kräver och sen skulle jag försvinna. Jag och Kalle pratade om detta, och han trodde på minst ett år för att få tillbaka den muskelmassa som jag har idag.

5 Kommentarer

 1. JENNY

  Hur kul! Jag trodde att wasabin var guaccamoule första gången. Jag tog hur mycket som helst på tallriken och min dåvarande sa ”du gillar ju inte stark mat”. Nä säger jag, guaccamoule är inte starkt.

  Sen tryckte jag in en mega sked med wasabi i munnen och höll bokstavligen på att svimma 😂😂 (svalde skiten då folk stirrade) fattar fortfarande inte hur folk kan tycka att wasabi är gott! Smakar ju kemikalier, sen brinner man upp innifrån. Trodde jag skulle fräta sönder innifrån 😂🤮 Överlevde utan skador fast med en högre tolerans för stark mat.

 2. Ellinor

  Men herregud. Angående bilbarnstolen; varför ska Paula kommentera det om hon inte vill? Alla gör vad som är bäst för sina barn. Dessa pekpinnar från präktiga kärringar gör mig så trött.

 3. Tini

  Hej!
  Jag är nyfiken på varför du väldigt sällan svarar på kommentarer här i fältet där folk undrar saker?

  Samt när det blir ett inlägg som bilbarnstolen och folk är nyfikna på ett svar så blir det bara tyst från din sida.

  Bloggen är ju ditt jobb och det du gör på din vardag” så varför lägger du inte tid och intresse på läsarna där?

  Tack för en bra blogg i övrigt!

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com