Molly 1-1,5 år

Liten blir stor fort

Här sitter jag vid datorn spänd som en säl. Varannan minut tittar jag på telefonen trots att den ligger bredvid mig med ljud på. Vid den här tiden sover alla barnen på förskolan. Det var riktigt skönt att vara med igår, jag kan visualisera på ett helt annat sätt vad Molly gör för jag vet hur miljön hon befinner sig i ser ut. Jag vet också hur förskolans rutiner ser ut, vilken tid dom gör diverse saker. Med tanke på att Molly inte har velat vila en enda gång den här veckan är jag beredd på att förskolan ska ringa och att jag får komma och hämta henne. Det är skönt att jag inte börjar arbeta förens den 15e september. Att jag bara är ett stenkast ifrån vår dotter ifall det inte känns bra för henne.

Samtidigt så känner jag mig som en lyxfru. Vad har jag gjort denna förmiddag? Tränat. Handlat. Ätit lunch med mamma. Hmm, en märklig känsla att den lilla person som hängt vid benen på mig i ett år och 4 månader plötsligt har en ”egen vardag”. Min lilla sessa, man blir ändå stolt över hur hon tar allt med en klackspark. Att hon är trygg och platsar utan större problem på en förskola. Samspelar med andra barn och förhoppningsvis får ett förtroende för pedagogerna.

Jag och Hugo är lediga från alla måsten och jobb i eftermiddag när det är dags för henne att komma hem( om jag inte blir uppringd innan). Vi tänkte ha en mysig fredag tillsammans och hitta på en familjeaktivitet. Vad det blir får vi se senare! =)

Redo med telefonen om samtalet från förskolan kommer!

7 Kommentarer

    1. paulas

      Åh jag hoppas det Natashja… Bara det att Molly är lite strulig när de kommer till sömn. Är hon ”fast” i vagn eller spjällsäng deckar hon på 5 min. Men pedagogerna var sjukt uppmuntrande och har arbetat på samma avdelning i 20 år och dom hade tydligen ett litet knep som dom skulle testa med Molly idag! =)

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting