Bilder

Lite sköna bilder

Igår efter min löparrunda så satte jag mig på kajen för att varva ner och dricka en proteinshake

Favoritbilden =)

Svettig tjej

Kunde inte låta bli att hoppa i

19 Kommentarer

 1. Zandra

  Hej! Du är grym måste jag säga. Men jag drack också protein shakes i ca 2-3 veckor när jag ammade, sedan blev min lilla prins alldeles bubblig i magen och hade jätte ont. Slutade och det gick över efter någon dag, så håll lite koll… men annars kör på!

 2. Ida

  Tycker också att du inspirerar och verkar som en super härlig mamma! Jag har dock blivit tillsagd av läkare att inte dricka protein shake under graviditet och amning. Du har säkert redan kollat upp att det du får i dig är ok för både dig och Molly, men bara för att vara säker!:) hon är otroligt gullig!

 3. Jenny

  Paula <3
  Jag läser din blogg varje dag 🙂 Jag får en sån härlig känsla utav den utav hela dig och hur du är som person. Önskar att jag hade varit lite mer som dig när jag var i din ålder (Är snart fyllda 31)
  I nästan hela mitt liv har jag blivit sviken och utnyttjad av vänner, därför har jag varit väldigt negativ och det har tagit mkt på mig och min syn på människor tyvärr.
  För nåt år sen började jag ändra på mig själv, slutade kompromissa och förminska mig själv för någon annans skull, och bröt kontakten med alla som umgicks med mig när det inte fanns något annat att göra. Det tog tid och jag var väldigt ledsen under den tiden, men jag lärde mig!

  För en tid sen träffade jag mannen i mitt liv och om ca 2 månader flyttar vi ihop och jag börjar plugga!
  Är så glad och det är tack vare bloggar som din och tjejer som du som gör att tjejer som jag får en härlig start på dagen och som inspirerar, tack!

  Har bara några sista saker att säga:
  Snälla snälla snälla skaffa riktiga löparskor, var rädd om dig, och sluta aldrig blogga <3

 4. Frida Eriksson

  Hej! Läste att du druckit proteinshake och reagerade direkt! Jag tog också några shakar då och då när jag kommit igång med träningen igen efter att ha fött vår dotter. Hon fick jätteont i magen av det! Det tog ungefär två veckor för mig att förstå att det var de få proteinshakarna som orsakade det! Så om er dotter reagerar och gråter av magont så kan det vara därför 🙂 ha det bra!
  /Frida

 5. Stina

  Du är en sådan insiprationskälla Paula! Men precis som tidigare envis läsare så måste jag också påpeka att de gör ont i mina knän bara av att tänka på att springa i converse, en gång eller så nada problem kanske men jag hoppas verkligen att du har eller skaffar andra, de kommer vara så mycket skönare att springa om du får några med lite mer form i sulan!
  Fortsätt vara du så fortsätter du inspirera mig alla dagar i veckan! 🙂

 6. Jennifer

  Vad dricker du för proteinshake? Får man dricka det om man ammar? Du och Molly såg så fina ut på midsommarlatino. Stod o glodde på dig ett tag tror du märkte för du kollade tillbax. Var med min dotter och en röd Bugaboo Donkey. Du passar som mamma 🙂 du utstrålar lycka! /En 22-årig mamma

 7. Ebba

  Hej Paula! Jag undrar var ni bor någonstans? fattar att det är nära Årstaviken. Området ser så fint och mysigt ut så skulle gärna vilja veta vilket område ni bor i om du har lust att svara på det =) kram Ebba

 8. Sofie Nestani

  Ja Converse är skadligt för knäna och ryggen.
  Men va härligt med en springtur och ett dopp.

  Längtar tills jag har fött så jag kan göra detsamma. (Är i vecka 38).

 9. Sarah

  Sprang du i converse? Råd från en tjej med allvarliga knä- och höftproblem; spring aldrig i Converse. Gå inte ens i den sortens skor såvida du inte har stöttande inlägg, enligt min läkare och min sjukgymnast.

Visa alla 19 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting