Bilder

Lite bilder från nyårsfirandet

Vi var hemma hos vänner och firade in det nya året. Det var supertrevligt och det bjöds på god mat, sällskap och musik. Leonore hade en liten spädiskompis på plats. En liten pojke som var drygt 1,5 månad äldre. Jag och Leonore avrundade efter 12-slaget och gick hem och la oss. Innan jag skulle somna höggs jag av längtan till vår stora tjej. Jag pratade med mamma strax innan 12-slaget och hon hade inte orkat vara vaken utan sov in det nya året. Som jag önskar att jag bara hade kunnat ge henne en kram. En puss och viska gott nytt år.

Bilder:

PC310801

Vår lilla var så fin i nyårsklänning. Det var premiär och pappa Hugo satte på fin rosett.

PC310803

Gott nytt år!PC310805

Det fina och snälla värdparet. Moa och TapiPC310815

Till förätt var det carpaccio. Jag avled för att det var så gottPC310824

Min andra hälft. Så mycket kärlek. Så mycket av allt i en och samma människa. PC310826

Hela nyårsgängetPC310835

22 Kommentarer

 1. Elsa

  Vad hände med Stephanie? Hon verkade vara så snäll och mercy var så söt <3 älskar din blogg över allt och Leonore och Molly är så söööta!

 2. MIKAELA

  Hejhejhej!
  Ville bara kika in och för att vara rakt på sak – marknadsföra min bloggis lite! Det är ju så mycket roligare att skriva och anstränga sig ju fler som läser. Jag skriver främst om min viktnedgång, än så länge har jag gått ner 10 av 30kg! Följ gärna med på resan för lite inspo till en hälsosam livsstil. Sen skriver jag dessutom om livet som mediastudent!
  / http://nouw.com/mikaelaandersson

 3. Marie

  Hej bästa Paula !!

  Ja jag undrade samma sak som de andra vart kom ifrån dina sköna outfit ??

  De är så snygga !!

  Kram kram

Visa alla 22 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting