BilderBröllopKärlek

Lite bilder från helgens bröllop

I lördags gifte sig pappa och alla är nog forfarande tagna och lite slitna från helgens fix och fest. Jag och min syster åkte dit redan på fredagen för att hjälpa till. När vi först kom till lokalen var jag skeptisk. Furu… Hur skulle vi lyckas skapa bröllopsstämning?

Mia hade gått loss på tyg och ljus, visst vart det fint tillslut?

Sandra_Rogers_Photography_()_16

Ser ni stolarna? Varje stol hade en vit duk på sig. Som först ströks och som sedan sattes på för att det sedan skulle knytas på en lila rosett. Puh, det tog flera timmar att få stolarna färdiga! Mia var smart och kom billigt undan genom att dekorera på det här sättet

Sandra_Rogers_Photography_()_1

Sandra_Rogers_Photography_()_23

Och ”sänghimlen”… Kommer inte ens gå in på hur lång tid den tog att få på plats men det gav en helt annan känsla i rummet och var värd kampen

Sandra_Rogers_Photography_()_22

Tårtan kom på morgonen

Sandra_Rogers_Photography_()_9

Foton på brudparet <3

Sandra_Rogers_Photography_()_20

Flickorna kom på lördagen från Stockholm så jag hade 10 minuter att få dom i ordning innan bröllopet började

Sandra_Rogers_Photography_()_28 Sandra_Rogers_Photography_()_32 Sandra_Rogers_Photography_()_35

Jag, Molly och min lillasyster <3

Sandra_Rogers_Photography_()_56 Sandra_Rogers_Photography_()_57

Tiki rekade vart lilla mormor satt Sandra_Rogers_Photography_()_59

Stella och Molly gick in i kyrkan framför MiaSandra_Rogers_Photography_()_71 Sandra_Rogers_Photography_()_85 Sandra_Rogers_Photography_()_109

Oklart hur Molly hamnade där haha Sandra_Rogers_Photography_()_137 Sandra_Rogers_Photography_()_147 Sandra_Rogers_Photography_()_150

Vackra Mia <3 Tack för att du har varit så snäll mot oss barn och mina barnSandra_Rogers_Photography_()_151

Helt plötsligt fick vi en till familj. Mia, och hennes tre barn. Tack mamma och pappa för att ni skilde er så att jag i min tur fick syskon, och andra viktiga personer i mitt liv! Sandra_Rogers_Photography_()_153

//Foto: Sandra Rogers 

Insta: _sandra_rogers_photography

6 Kommentarer

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting