Inredning

Leonores ”nya” rum

Oj vad Leonore är glad över att ha fått den fina molnsängen från Jollyroom som sin! Vi behöll förvaringslådorna från våningssängen, så bra! Rummet är ”nytt” för att det nu är Leonores egna. Våningssängen är ett minne blott men än så länge pryds rummet av möbler sedan innan.

Leonore har starka åsikter kring hur hon vill ha sitt rum. Hon önskar att vi först och främst ska måla om rummet till rosa.

Nuvarande tapet kommer från Majvillan , häst från H&M

Temat moln fortsätter i rummet och jag tänker att vi kan förstärka det temat ytterligare med lite nytt in hit längre fram -Matta från Jollyroom. På motsatt vägg står nu en hylla för böcker. På den här väggen vill Leonore ha ett eget skrivbord. Den här möbeln är den dyrbaraste vi har, jag älskar den -Från BloomingvilleSurrealistiskt att vi snart kommer att börja läsa den här för Leonore
Det viktigaste för Leonore i hennes rum är hennes klädhängare där hon hänger upp sina favoritkläder. ”Molly du måste knacka för att komma in till MITT rum” – Nu får Molly smaka på sin egen medicin 🤣Syskonkärlek♥️Molly knackade på dörren och då var det okej att komma in 🤣//Min tanke är att vi börjar med väggarna innan vi kikar på ett skrivbord plus lite annat som gör Leonores krypin mysigt och så som hon vill ha det.

4 Kommentarer

  1. Sophia

    Jag har ett tips på hur ni kan fortsätta molntemat även på väggarna, jag har nämligen målat mina tjejers rum på ett sätt så det ser ut som moln 😍 jag kan skicka en bild på insta om du vill?

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting