Kärlek

Leonores nya look

Taggad tjej innan besöket till frisören Hon förklarade DETALJERAT hur hon ville haHokos pukos

Så.himla.nöjd.tjej ♥️

24 Kommentarer

 1. Jonna

  Waow vilken rolig stund ni haft idag:) mamma o dotter mys! Gosigtgosigt!!! Inte blir denhär lilla tjusiga damen ”utseendefixerad” utav sånahär saker. Så då menar du att du låter din unge sitta o va tyst. Ist för att låta vara med o bestämma ? Och samtidigt lär sig barnet mycket utav det. Ist för att sitta still o bli less&gnällig och då ger du skärmtid va? Min gissning pga din idiotiska kommentar.. få lite färg i håret hör till o göra såhär med mindre barn. Nästan alla gör så! Tänk efter du som tänker så knasigt! Tänk rätt igenom att tänka de positiva i att barnet självklart ska vara med o bestämma! Hoppas alla får en fin söndag iaf!♡

  1. I

   Det var ju inte enbart detta frisörbesök jag syftade på. Det kanske var otydligt. Utan att Paula har berättat tidigare att hon är så kinkig med kläder, har letat efter dom perfekta klackskorna? Och som nu, har en bestämt idé om hur frisyren ska se ut osv. Inte bara färgen i håret alltså. Mycket som Paula har skrivit under senaste året som tyder på att L är väldigt mån om sitt yttre. Det var vad jag syftade på i min kommentar. Inte enbart detta. Och det är ju inte så att L är unik i detta. Mååånga föräldrar tycker att det bara är gulligt att deras barn ”gillar mode” och smycken, smink, skor osv.
   Vet för övrigt inte vart sitta still och ha skärmtid kom in? Vad har det med saken att göra? Finns jättemånga mer lämpliga aktiviteter än skärmtid, klädshopping och manikyr för en 5 åring. Tycker jag.

 2. Tessie - trebarnsmamma ♡

  Åh vad roligt med frisörbesök!
  Har inte tagit någon av mina barn till frisören än, men det kanske börjar bli dags för min äldsta som fyller 4 år nu. Hon har redan hår ner till rumpan och vi gör olika frisyrer på henne varje dag 🙂

 3. I

  Det blev jättebra och hon är supersöt! Men tycker du att det är sunt att hon redan är så utseendefixerad..? Hon är ju inte ens 5 år. Hon både klär sig och stylar sig så vuxet. Gör ni något för att motverka detta? Eller har jag fått fel uppfattning om jag tycker att det verkar som att ni bara hejar på hennes ”intresse”? 🤔

  1. A

   Fast är det ett intresse med exempelvis mode så är det ju det. Tänker att man som förälder kan se om intresset kommer från en hets av omgivningen som lett till ett utseendefokus som är osunt jämfört med ett genuint intresse. Och är det ett genuint intresse, vilket det verkar vara för Leonore, så ser jag inte skillnaden med att heja på det intresset jämfört med ett intresse för tex fotboll! Leonore blev jättefin och jag önskar att jag hade hennes stilkänsla 🙂

  2. Sandra Augustinson

   Men vadå utseendefixerad? Hon leker ju runt med sin stil. Hon vet vad hon vill ha, hon älskar kläder och att göra sig fin. Måste man gå med gull i gull kläder? Leonore älskar klänningar, klackskor och sådant som tjejer gillar och då måste hon väl få ha det? Jag tycker hon är så cool som redan nu är självsäker och har hittat sin egen stil. Så tuff!

   1. Emilia

    Klänningar, klackskor och sådant som tjejer gillar.. Det är 2020, kan vi inte sluta generalisera, snälla? Kan inte alla bara få tycka om vad dom vill, utan att vi bryr oss om det är en tjej eller kille? Och sluta anta att alla tjejer gillar klänningar, killar gillar bilar osv.

    Det kanske inte var så du menade, men det är viktigt att tänka på. Kändes lite dumt formulerat.

  3. I

   Jag kan inte hålla med om att det är som vilket annat intresse som helst. Jag trodde år 2020 att vi var ganska överens om att kvinnor har hög press på sitt yttre. Vad får en liten tjej ut av att tänka MER på sitt utseende? Det är ju en sak att exprimentara med roliga, tokiga, läskiga osv kläder. Men det här är ju i syfta att bli snyggare och finare? Jag tycker att vi behöver tänka till mer. Jag vet att du Paula är en bra mamma. Jag har blivit en bättre mamma till mina barn tack vare dig och din blogg, hur sjukt det än låter. Du har många fina egenskaper som jag önskar att jag också hade. Men som sagt, jag tycker att vi behöver tänka till ordentligt kring detta för att våra döttrar (framförallt) ska slippa denna utseendehets så långt det är möjligt. Och jag tror faktiskt att du har insikter i detta, så jag undrar hur dina tankar går?

 4. Sandra

  Hej! Första gången jag kommenterar på din blogg efter flera års läsning.

  Jag kom på att du sagt att du vill lära dig frisyrer på barnen och att det var en sorg att du inte kan några. Vet att du gjorde ett inlägg med tofsarna och sedan ett för några dagar sedan med den sneda tofsen.

  I och med denna frisörbesök så kom jag med en liten idé!! Om du gör något samarbete eller har någon frisör som vill visa och lära dig och alla dina läsare hur man gör olika uppsättningar så tror jag att det skulle bli ett roligt inlägg. Hehe även ol jag varken har barn eller något personlig intresse, utan mer att det skulle vara en kul grej som verkligen Leonore skulle tycka var kul!

  Trevlig helg Paulina!

Visa alla 24 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting