Dagens outfit

LEE X H&M

I annonssamarbete med H&M

I veckan gör H&M en rolig lansering tillsammans med LEE 💥.

Fick väl jag feeling att dansa in våren.

En kollektion som är tänkt att bära nu och för evigt. Tillsammans med de legendariska amerikanska jeansföretaget Lee satsar nu H&M på att ta fram hållbarare demin.

Är inte det här livets vårbraxa?

Sitter som en smäck…

…samtidigt som dem är bekväma med hög midja.

För första gången någonsin har de inkluderat en livscykelanalys med varje enskilt deminplagg så att man enkelt kan se plaggets aktuella miljöpåverkan. Vill du läsa mer om den nya kollektionen kan du läsa HÄR. – En stor eloge till H&M:s hållbarhetstänkande!

Känner ingen press alls på att fortsätta med padeln.

Älskar färgen på mössan!

Jag är en true jeanstjej och är himla glad i just den här kollektionen. Den släpps 28e januari i utvalda butiker samt på nätet. Se kollektionen HÄR.

Och…

… Givetvis inkluderas även barnen. Kollektionen riktar sig alltså inte enbart mot vuxna utan även till våra barn 💙

7 Kommentarer

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting