Lätt kaotisk morgon | Paula Rosas
paulas

Paula Rosas

Annons

Lätt kaotisk morgon

Vi har tappat det. ”Vår tid är nu” har varit beroendeframkallande och det har blivit sena kvällar. Alldeles för sena.

Min morgon:

Kl ringde klockan 06 (ynka fem timmars sömn)
– satte mig och jobba

Kl 07:20 väckte jag barnen

Kl 08 lämnade jag barnen

Snorhalt och kaos i trafiken. Jag har inte kopplat på BankID på min nya telefon så bad Hugo betala min parkering via appen (ställde mig i Midsommarkransen och tog tunnelbanan in till skolan pga mycket trafik)

 

FML

IMG_2846

 

35. Gemensam julklapp

I veckans avsnitt diskuterar Paula och Hugo poddens framtid och Paula berättar hur det har gått för henne med studierna och vad hon hittills tycker om sin kurs. Hugo, som tror han passar som brandman vid ett eventuellt karriärbyte, får sina brandkunskaper testade. Dessutom, är det en bra eller en dålig idé att investera i en gemensam julklapp?

 

För att lyssna via iTunes klicka HÄR

För att lyssna via acast klicka HÄR 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
paulas

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Vår tid är nu! Bästa serien sen skam, totally love it! Avis på er som har några avsnitt kvar, själv såg jag sista avsnittet på play igår…MÅSTE komma en säsong 2!👏🏻👏🏻✨

Annons