Tips

Lanseringslunch för Minories

Jag satt i pistron och arbetade när det plötsligt plingade på dörren Det var ett bud till dagens digitala lanseringslunch tillsammans med Kappahl! Den 9e februari släpps plaggen i deras nya varumärke för barn – Minories.

Till den digitala lunchen kom fint porslin & dukning med. & en läcker lunch från restaurangen DoMA (dit har jag velat gå till länge men det har inte varit läge)

Vilken festlig måndags-lunch! Vi kopplade upp oss via ZOOM där menyn och kollektionen presenterades. Det var också en genomgång av DIY-kittet som skickades med. Det här ska jag och barnen ägna eftermiddagen till♥️. Barnen fick dessutom några plagg från Minories. Vill ni se en tjuvtitt? 😍Ljuvliga barnplagg i mjukt material. Kollektionen går i storlekarna 68-128 ÄLSK på den här!
Den här mysiga koftan skulle jag också vilja ha Tusen, tusen tack Kappahl och Minories för en trevlig lunch, de fina plaggen och för DIY-kittet!

2 Kommentarer

  1. Nathalie

    ÄNTLIGEN kör Kappahl lite mer lekfulla plagg som passar alla. Jag som har en pojke på halvåret har tyckt att newbie varit lite tråkigt, för jag inte velat ha endast typiskt ”pojke” och inte heller klänningar och volanger till honom (inget fel med det dock). När jag såg att Kappahl gör denna kollektion blev jag såå pepp 😍😍 Så mkt fint!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting