Tips

Lakritspucken är tillbaka

Upp med en hand om du minns lakritspucken från barndomen???

Min mamma har alltid varit galen i lakrits, jag började tycka om det i vuxen ålder. Lakrits känns som en sådan smak som antingen gillar du det eller inte? Tycker du om lakrits?

Nu är iallafall Lakritspucken tillbaks i GB: sortiment och vi fick hem ett gäng glassar för att provsmaka?

Krämig vaniljglass med saltlaktris i och ett täcke av laktris.

Hugo: +

Nja, Hugo gillar inte lakrits och detta föll inte honom i smaken?

Paula: ++++

Jag tyckte om glassen! Men jag är också den enda i familjen som gillar laktris? Jag skulle nog säga att jag föredrar choklad och glass, men är jag sugen på lakrits kommer jag definitivt att köpa denna glass!

Och det bästa med att vi nu har kylen fylld med dessa glassar är att det blir mer till mig ?

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting