Dagens matRecept

Kycklingsallad med sötpotatis och fetaost

Fick bli en ”tager vad man haver” lunch. Kylen välde över med grönsaker och sötpotatis, så vi köpte en grillad kyckling och gjorde en smarrig sallad!

Du behöver:

Grillad kyckling

Sötpotatis

Kikärtor

2 Fetaost

4 Tomat

Rivna morötter

Avokado

Spenat

Citron

Gör såhär:

Sätt på ugnen på 200 grader. Skala och hacka sötpotatisen. Lägg i en ugnsfast form och blanda med olivolja och salt. Låt rosta i ugnen i ca 30-35 minuter.

Hacka alla grönsaker, lägg i en bunke och blanda med citron, olivolja och salt. Blanda ned kyckling och sötpotatis ?

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting