Dagens mat

Kycklingklubbor med potatis och grönkålspanna

För ca fyra portioner:

600 g potatis
100 g grönkål
2 dl syrad grädde
3 dl riven ost
1/2 dl färsk hackad gräslök
4 kycklingklubbor
Salt
Peppar

Gör såhär:

Koka potatis. Sätt på ungen på 175 grader. Krydda kyckling och ställ in i ca 40 minuter. När postisen är kokad, hacka och lägg ned i en stekpanna tillsammans med grönkål. Häll i grädde, ost och gräslök. Krydda och så klart!

 

Så glad att jag fick i både grönkål och vitkål i barnen. Jag brukar alltid göra en sallad till maten som jag vet att dom gillar. Tomat. gurka, lök, oliver, feta, majs, ärtor, avokado. Det går alltid hem. Till det lurar jag ner vitkål eller morötter. Har du några trix på hur man kan lura i barnen grönsaker? =)

P5304366

Den här bilden tog faktiskt Molly

P5304328

P5304369

P5304373 P5304381

4 Kommentarer

 1. Rebecka

  Åh, så roligt med fler recept! Jag älskar din oxfilėpasta 🙂 Detta måste också testas. Jag skulle tycka att det vore jätteroligt att ta del av er veckomatsedel. Inspiration till vardagsmiddagar som passar hela familjen är ju guld värt! Tack för en bra blogg 🙂

 2. Emma

  Mitt enklaste sätt är att varje gång jag gör spaghetti och köttfärssås så tillsätter jag okokta, röda linser till köttfärssåsen på slutet, innan jag låter den stå och småkoka ett tag. En annan sak jag alltid gör är att jag alltid tillsätter palsternacka när jag gör hemmagjort potatismos. Enkelt, lite extra nyttighet och jättegott 🙂

 3. Sara

  Vilken modell har ni på eran vagn MacLaren?
  Sett att du är nöjd med den men vet inte vilken modell du har 🙂

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting