Dagens mat

Kycklinggryta med curry, mango och kokos

Du behöver för ca fyra portioner:

2 klyftor vitlök
1 msk olivolja
650 g strimlad kyckling
1 msk curry
400 g kokosmjölk
1 tsk sambal olek
1 dl mango chutney
salt
peppar
150 g sugarsnaps
Ris

Gör såhär:
Skala och riv vitlök. Stek kycklingen med vitlök och currys ca 3-4 minuter på medelhögvärme. Tillsätt kokosmjölk, sambal, och mango chutney. Låt grytan puttra i ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar, lägg i sugarsnaps strax innan servering!

 

Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com