Dagens outfitTips

Kläderna till festen

Inlägg i samarbete med Polarn och Pyret

 

Vad vi är glada i de nya ”festkläderna” som Polarn har kampanj på just nu. Vi har faktiskt inte haft mycket sammet tidigare i garderoben men barnen verkligen regerade när kläderna sattes på. ”Åh vad mjuka och sköna”. ”Mamma ser du hur högt jag kan hoppa i den här klänningen”. ”Kolla man kan knäppa bort luvan om man vill”. Vad ska jag säga? Jag är inte förvånad!

 

Kolla in Polarns festsortiment HÄR

Mammas festtjejer

1Sandra_Rogers_Photography_(26) 1Sandra_Rogers_Photography_(27)

 

Typiska festkläder är oftast inte praktiska. Eller jag har inte stött på det i alla fall. I kollektionen stöter vi på allt mellan känningar, skjortor till mjukis dressar. Hur skapar man festliga mjukisdressar? Det handlar givetvis om detaljerna! Detta är nytt men ändå så känner jag att det är just Polarn o Pyret. Dom behåller det viktigaste och det är just det att barn ska få vara barn. Och vad tycker barn om allra mest? Att leka! Så vilken succé att skapa festkläder lagom till jul, nyår och andra händelser nu till vintern som är anpassade för rörelse och lek.

1Sandra_Rogers_Photography_(44) 1Sandra_Rogers_Photography_(47) 1Sandra_Rogers_Photography_(50) 1Sandra_Rogers_Photography_(57)

Så mycket kärlek till dessa tjejer 23423746_10155356103819081_1956576543_o Sandra_Rogers_Photography_(1)-2

// Fotograf: Sandra Rogers 

3 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com