BilderKärlekTips

Kläder som låter mina döttrar vara det dom är- barn

Inlägg i samarbete med Polarn och Pyret

Som jag sagt tidigare är jag otroligt glad över det här samarbetet. Sedan jag fick kids har Polarn varit en favorit. Då för utomhuskläder och dom randiga, klassiska kläderna. Tyvärr så hade dom inte mig som kund för deras andra kläder. Men deras nya kollektion är mycket mer i min smak. Barnen gillar dem, även om stora tjejjen fått mer vilja när det kommer till klädval.

Jag betalar gärna för kvalité. Det är tråkigt när tröjor blir förminskade efter första tvätten. De kläder som jag har köpt från Polarn är de kläder som har varit i allra bäst skick när vi har tagit fram dem ur ärva-lådorna. Kvalitet så att kläderna kan ärvas är ju det bästa för miljön!

Snart är det kallt på riktigt och vi låter hösten komma i våra skalkläder. Vi ser fram emot att få dyka ner i alla löv. Kläder är till för att slitas och skalplaggen håller, både väl och länge. Kvalité i kombination med funktion. Toppen Polarn! =)

 

Vi gjorde denna plåtning i vår älskade park Långbro

Sandra_Rogers_Photography_(14)

Sandra_Rogers_Photography_(12)

Molly med ballonger

Sandra_Rogers_Photography_(21)

My little star

Sandra_Rogers_Photography_(6)

Sandra_Rogers_Photography_(45)

Sandra_Rogers_Photography_(50)

Min diamant Sandra_Rogers_Photography_(54)

Att jag just får vara er mamma. Det är allt.
Sandra_Rogers_Photography_(63)

Bus i blickarna

Sandra_Rogers_Photography_(79)

Sandra_Rogers_Photography_(82)

Kattungen

Sandra_Rogers_Photography_(93)

DetailsSandra_Rogers_Photography_(94) Sandra_Rogers_Photography_(101) Sandra_Rogers_Photography_(111) Sandra_Rogers_Photography_(115)

Älskar guldknapparna där bakSandra_Rogers_Photography_(117) Sandra_Rogers_Photography_(137) Sandra_Rogers_Photography_(139)

6 Kommentarer

 1. Jessica

  Hej, du skriver ofta tips vad göra när man besöker Finland, kan du göra en omvänd grej och ge tips om vad vi finnar ska hitta på när vi kommer till Stockholm 🙂 vad finns nära/på gång avstånd från de olika terminalerna. Parker värda att besöka osv

 2. Emma

  Alltid dessa mammor som gör reklam för barnkläder. Varför är inte Hugo med på bilderna? Har inte han nå barn och ligger det inte i hans intresse att barnen har kläder?

 3. Veronica

  Åh jag som älskade Polarns tidigare kläder. Alla glada och lekfulla färger och tryck. Nu ser de ut som alla andra kläder man hittar på hm, newbie etc. Dova färger och inga mönster. Som gjorda för att passa in i en fotokatalog eller på instagram. Barnen kan stå och posera i dagens moderna barnrum klädda i och omringade av färgerna puderrosa, grått och vitt. Alla gillar vi ju olika men känns så tråkigt att de inte kunde fortsätta med det varumärke som man så väl känner till utan ändra det för att kunna sälja mer. Så länge lär det ju inte dröja innan den här trenden lägger sig?

 4. Helén

  Åh herregud, den bilden när Molly och Leonore sitter på en bänk i slutet av alla bilder!! Såååå fiiiin! Den måste ni förstora upp 😀

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting