Bilder

Keep calm and play padel

Jag är i vecka två av fem i min padel. I fem veckor kör jag padel tillsammans med Lukas som är min pt!

Vi går igenom grunderna och det är roligt att befinna sig i början. Det är då det går snabbt, det är då man pikar.

Jag kör på Södertälje Padel Club. Lukas berättade för mig idag att dom även har barnklasser. Anmälde både Molly och Leonore. Om jag känner Molly rätt så kommer hon bli glad och och taggad. Vi får se vad Leoparden tycker🐆.

 

 

 

4 Kommentarer

 1. Malin

  Men oj vad har hänt? Har du klippt håret. Skäms på mig som inte besökt din blogg på länge. Wow så fint det blev och du ser yngre ut tycker jag. Fräsht och passade dig jättefint! 😀

 2. Paula, inte Rosas

  Jag tycker tvärtom mot din vän att du ser mycket yngre ut i det kortare håret! Åtminstone på dessa bilder 😄

 3. Anonym

  Hej! Ville bara säga att det var supersnyggt, fräscht med din nya frisyr 🙂 Ser moget ut! Och som du sa, ser håret tjockare ut.
  Skulle också vilja klippa mig kortare!
  Strunt i dumma kommentarer. Dom har det säkert svårt dom, bara glömma, förlåta och gå vidare!
  Ha det så fint Paula!

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting