Dagens mat

Kasta ihop en lunch

Vet du vad jag uppskattar i vardagen? Att slippa göra lunch. Jag äter oftast ute till lunch, antingen med vänner, i jobb, på boxen eller på banken. I semestertider är det annorlunda, då ska lunch serveras varje dag. När jag storhandlar brukar jag alltid cheka av att jag får mig lite lätta luncher hem. Frysen fylls. Det här är en sådan där snabb-lunch som tar fem minuter att göra:

-Tortilini
-Bacon
-Ost-sås
-Tomat
-Parmesan

Stek bacon, koka tortilinin. Koka inte för länge, för pastan ska ner i en stekpanna sedan för att få en knaprig yta. Blanda kokad pasta, bacon, tomat, ostsås i en stekpanna. Lägg upp och toppa med riven parmesan. Enkelt och gott =)

P7281599 P7281601 (kopia)

0 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting