Tips

Kale and Crave

Dagens lunch åts på Kale and Crave. Har ni käkat där? Vet att när Sebastian Ingrosso och Alesso (som är två av delägarna) turnerade i USA blev dom trötta på snabbmaten och därav skapades konceptet- hälsosam snabbmat!

Som man hör på namnet är just grönkål en återkommande ingnidens i deras rätter =)

Under all ost ligger maten?jag och Elin snittar en lunch i veckan -det är något jag uppskattar

Nu är vi tillbaka på Cleans kontor och ett par timmars arbete väntar!

3 Kommentarer

  1. Sofia

    Kale finns överallt i LA. Det var där de fick idéen till konceptet. Finns hur många ställen som helst som serverar hälsosam mat i LA.

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting