Dagens matRecept

Kalasgoda Keso & morotsbiffar

När Leonore får välja middag blir det keso & morotsbiffar! Leonore har berättat om dom här MAGISKA biffarna, dom har hon ätit på förskolan. Så hennes önskan om att även få äta dom hemma är min lag.

Recept för ca sex personer:

6 morötter

1 stor gul lök

2 vitlöksklyftor

750 gram keso

4 ägg

2,5 dl vetemjöl

Smör

Ströbröd

Salt

Peppar

Gör såhär:

Sätt på ugnen på 225 grader. Riv morötter, hacka lök och krossa vitlök. Fräs i en stekpanna med olja eller smör.

Lägg de frästa grönsakerna i en skål tillsammans med ägg, keso, kryddor och vetemjöl. Blanda smeten och forma till biffar. Häll på lite ströbröd på varje biff och stek biffarna hastigt i en panna så att de endast får en stekt yta.

Lägg biffarna i en smörad ugnsfast form och låt biffarna gräddas i ca 20 minuter (vänd på biffarna efter 10 minuter).

Vi år biffarna ihop med ugnsrostad potatis, yoghurtsås och sallad😋


Paula: Vart biffarna godkända Leonore?

Leonore: Mammas mat är bäst🧡

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting