BilderKärlek

Kalas efter kalas

Jag och Hugo gjorde en high five en timme efter kalaset igår. Vi hade klarat av ett barnkalas på 20 barn och hunnit städa bort alla spår på tre timmar!

Molly sa sen i bilen: Tack mamma och pappa för en fint kalas. De var roligt att alla barn från förskolan kom.

Ja vem smälter inte för fina ord från sina barn? Då gör man vad som helst!

Såhär såg det ut: Fotbollstema men en gudomlig tårta gjord av @candytastee på insta

Sanningen bakom varje kalas…
Idag: Valborg delux. I väntar in våra 15 gäster för grill och häng hemma hos oss. Ikväll går vi till brasan och spelar lotter och ser på elden. De måste bli en relativt tidigt kväll, imorgon åker vi till Kålmorden för fjärde året i rad på första maj. De har blivit tradition!

Kostschemat startade idag. De går bra men inser verkligen hur svårt de är att äta nötter. Jag är inställd på att se mat som föda. De är ingen matsensation där mat bara smälter i munnen. Nu är mat bara nödvändig föda i ett par veckor fram. Men fy och blä vad jag tycker de är jobbigt och äckligt att käka nötter!

 

 

7 Kommentarer

  1. Sara

    Cashewnötter tycker jag är helt okej. Men annars är nötter och frön så otäckt ? Alltid haft svårt för det. Så jobbigt att behöva tugga och grejer (gillar inte att äta överlag. Så jobbigt hela grejen. Skulle vilja att någon uppfinner ett piller man kan ta tre gånger om dagen så är man mätt) Mvh Ätstörd deluxe

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting