Allmänt

Just nu

Himlen har öppnat sig och regnet bara öser ner här hemma. Vad passar inte bättre än en filmdag? Just nu ligger jag och lillebrorsan hemma hos oss och kollar på Wallander. Hela min familj gillar Wallander så det har blivit tre Wallanderfilmer på två dagar nu =)

20130731-150411.jpg

Ikea pizza och Ikea saft

20130731-150500.jpg

20130731-150519.jpg

Leon

20130731-150545.jpg

13 Kommentarer

 1. Savolainen -

  Hej! Har inget att göra med ditt inlägg, men tänkte kolla med dig hur det funkade att fixa pass till Molly när ni skulle utomlands. Hur lång tid det tog och så. Något man ska tänka på?

 2. kajsa

  fickdu någon blödning tidigt i din graviditet med molly? jag är en 21 årig tjej som har en 3 åring, med henne hade jag ingen blödning. nu är jag gravid i vecka 5 med barn nummer 2, och har fått som en ljusrosa flyrning fick du något liknande ? din blogg är väldigt fin och bra också 🙂

 3. Maja

  Hej!

  Skulle tycka att det var jättekul om du kunde göra ett inlägg om mammakläder; vilka typer av plagg köpte du och var etc? Tack för en jättebra blogg! Kram

 4. Åhhhh

  Kanske låter fel att säga såhär, men jag tror att Leon kommer att bli SÅÅÅ snygg när han blir äldre. Han är så himla söt asså. Brås på sin syster

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting