Kärlek

Just nu

Det är en oslagbar känsla när ens barn somnar på ens bröst. Att ligga och titta på när underbarnet stänger ner ögonlocken och hör hur andningen blir lugnare. Godnatt min skatt, vi ses igen om några timmar när du är hungrig och vill ha mat!

20130730-202325.jpg

11 Kommentarer

 1. Martina

  Hej! ÄLSKAR DIN BLOGG!

  Jag har en liten flicka på snart 8 veckor nu, och har inte direkt jobbat hårt på rutiner än. Men känner att hon blivit tillräckligt stor nu för att iaf börja lite, så det blir lättare att veta när hon ska sova och äta. Så jag undrar lite på hur era rutiner med Molly ser ut? Vår flicka är väldigt svår att få ner i vaggan på kvällarna, vilket är jobbigt då egentid med min pojkvän skulle vara skönt, lite mys i soffan.. men nu blir det oftast så att lill tösen ligger antingen på mig eller på pappa i soffan, och inte fören efter kvällsmålet vid 22, 23 tiden går det bra att lägga henne i vaggan. Detsamma gäller på dagarna, då är det bara på oss som gäller eller när vi är ute och går med vagnen.

 2. Ida

  Hej Paula!
  Vill bara säga att du är min förebild! Du har världens sötaste bebis. Varje morgon när jag läser din blogg så startar du min dag med ett leende på läpparna. Jag älskar din humor. Du är så jäkla naturligt vacker! Du är inte som dom andra bloggarna och har massa smink, du behöver inte det du är snygg iallafall. Du är så otroligt jäkla kvinnlig, älskar dina former! Du är en bra mamma. Du bryr dig verkligen om ditt barn. Vill bara säga att det är verkligen bra för dagens ungdomar och läsa din blogg. Du är hälsosam, och svälter dig inte som vissa andra bloggare gör. Du gör dagens ideal mycket bättre. You go girl!
  Du får ha en sån jätte bra dag idag. För du har redan gjort min dag bra.
  Kram Ida.

  1. paulas

   Men gullisar! Ja jag rökte på min födelsedag på kvällen, tyvärr var jag inte tillräckligt stark för att säga nej när alkohol var inblandat. Jag sov inte med Molly den natten och hon fick utpumpad bröstmjölk som jag hade förberett flera dagar innan min födelsedag av Hugo under natten och dagen efter så hon tog aldrig del av min mjölk i brösten. Men dagen efter kände jag ett sånt äckel mot cigaretter och hade ont i halsen så jag kommer inte börja röka på samma sätt som jag gjorde innan jag vart gravid, däremot kan jag inte lova att jag inte röker när jag dricker alkohol. Det är där röksuget klämmer som mest men nu har jag bara druckit en gång sedan min dotter kom. Jag har inga planer på att festa till inom den närmsta tiden och nu när jag tränar finns det inte på världskartan att röka, det försämrar hela mig och självklart tänker jag på att Molly inte ska få i sig rök. Det sätter sig i både hud och hår och det har Molly sluppit och kommer inte att få uppleva. Det är nog tack vare henne som jag håller mitt gamla beroende i styr!

 3. s

  Hej Paula! så söta ni är 😀 undrar bara vad för ögonfärg molly har? Är lite färgblind, de ser gröna/gråa o ibland ser dem gröna ut kan du förklara 😀

 4. anna

  såååå fin är hon!

  men tänkte bara kolla, näääär ska du svara på frågestunden? är så nyfiken hihi 😀

 5. Ellen

  alltså åååh. har aldrig kommenterat men nu var jag tvungen, har en pojke på 2,6 år som jag fick när jag var 16 och minns så väl hur underbart det var men nu händer det aldrig;(:(:(

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting