Allmänt

Just nu

Jag har precis kommit hem efter en 8 kilometer powerwalk med Molly. Jag är mör i benen och det vattnas i munnen på mig när jag tittar på min sallad. Räksalladen kommer ifrån BankOmat Seaside i Liljeholmskajen och är typ min favoritmat. Jag äter den här salladen minst tre gånger i veckan.

Jag såg i kommentarerna att det var någon som undrade över boxen på Sats. Om det är ett bra pass att börja med om man är nybörjare på att träna. När jag köpte mitt satskort så var det boxen som var mitt allra första pass. Jag var nervös för att jag aldrig hade boxats tidigare och hoppades att instruktören inte skulle vara på mig. Sanningen är den att det är ett grymt sätt att starta sin träning på. Det är så roligt att man knappt märker villa muskler det är som jobbar. Du väljer själv i vilket tempo du vill köra och det är du som sätter ribban för dig själv. Boxning gör så att du aktiverar hela kroppen. Man bygger upp musklerna samtidigt som att konditionen blir bättre eftersom att man ständigt rör på sig när man slår och sparkar.

20130624-170046.jpg

Fick en försenad namnsdagspresent av min baby. Ett par fina träningsskor. Gissa om jag vart ännu mer peppad på att träna ikväll! Tack älskling =)

20130624-170058.jpg

4 Kommentarer

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting